Left Right
scrollTop top

Little Mix last “pauze” in na Confetti-tour


Little Mix
© Shutterstock (via Isopix)

De Britse meidengroep Little Mix heeft aangekondigd dat ze na de opkomende Confetti-tour een pauze zullen inlassen. De drie leden benadrukken wel dat het niet gaat om een definitief einde. “We gaan niet uit elkaar. Little Mix is hier om te blijven.”

Little Mix last binnenkort een pauze in. De groep, die momenteel nog bestaat uit Leigh-Anne Pinnock (30), Perrie Edwards (28) en Jade Thirlwall (28), zal na de Confetti-tour voor onbepaalde tijd niet als groep te zien zijn.

“Pauze”

Er waren eerder al geruchten over een split van Little Mix. Bronnen lieten toen weten aan de Britse tabloid The Sun dat de meidengroep “binnenkort hun breuk zou aankondigen”. En die bronnen blijken nu gelijk te hebben. Want via Twitter laat Little Mix weten dat ze na hun huidige tour een pauze zullen inlassen.

“We wilden jullie laten weten dat we na de Confetti-tour in april/mei een pauze zullen nemen van Little Mix”, klinkt het bij een video van het trio. “Het zijn tien geweldige jaren geweest, een geweldig non-stop avontuur en we voelen dat het het juiste moment is voor een pauze. Zodat we opnieuw kunnen opladen en ons op andere projecten kunnen storten. We kunnen jullie niet genoeg bedanken voor jullie liefde en eindeloze steun sinds het begin. We houden ZO veel van jullie.”

“Niet het einde”

Little Mix benadrukt ook dat het geen definitief einde is. “We gaan niet uit elkaar. Little Mix is hier om te blijven. We hebben plannen voor meer muziek, tournees en concerten in de toekomst. We hebben zoveel geweldige herinneringen gemaakt met jullie en kunnen niet wachten om er meer te maken.”

“We zijn zussen en zullen altijd elkaar en jullie, de fans, in ons leven hebben. Little Mix is voor altijd. Tot op de tour! Jade, Leigh-Anne en Perrie.”


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…