Lizzo krijgt haar eigen documentaire op HBO Max

Er is officieel een documentaire in de maak over zangeres Lizzo! En als je het ons vraagt dan is het About Damn Time. De zangeres kondigde het nieuws zelf aan op woensdag 18 mei tijdens de Warner Bros. Discovery Upfront-presentatie in New York. Daarbij vertelde ze dat streamingdienst HBO Max het nog onbenoemde project op zich zal nemen. Dat zou deze herfst op de streamingdienst verschijnen, schrijft Billboard.

Een eigen size-inclusive shapewear collectie, een relatie met een knappe mystery man, een vierde album in aantocht en binnenkort ook een eigen documentaire op HBO Max. Het gaat hard voor de Juice-zangeres Lizzo.

Documentaire

De docu zal de carrière van baanbrekende superster Lizzo samenvatten op het kleine scherm. “Ze groeide in een mum van tijd uit tot een icoon die de wereld echt nodig had. En dat door alleen maar zichzelf te zijn”, staat te lezen in een officieel persbericht over de aankomende documentaire. “De documentaire van HBO Max zal het inspirerende verhaal van Lizzo’s carrière en haar weg naar het sterrendom vertellen, van het begin tot nu. Met daarbij een intieme blik op de momenten die haar groot en hard verdiend succes vorm gaven”, klinkt het nog.

Lizzo is alvast razend enthousiast en heel dankbaar dat ze haar verhaal kan delen met haar fans dankzij HBO Max. “Toen ik klein was had ik nooit durven dromen dat alle dingen die ik tot nu toe al heb bereikt in mijn leven zou mogen meemaken. En ik ben nog maar net begonnen. Ik ben zo blij dat ik mijn reis mag delen en herbeleven met mijn fans en HBO Max”, zei ze in een verklaring. “Van mijn wereldtournee, het verliezen en vinden van de liefde en het maken van mijn nieuwe album ‘Special’, jullie krijgen allemaal te zien hoeveel tijd, geduld, bloed, zweet en tranen er in dit proces zaten. Ik hoop zo om andere jonge creatievelingen te inspireren om ondanks alles toch door te zetten.”

“De kans krijgen om te werken met iemand die we al zo lang bewonderen, is een droom die uitkomt”, vertelt Sarah Aubrey van HBO Max nog. “Lizzo’s formidabele talent heeft miljoenen mensen geïnspireerd, en we zijn superenthousiast om haar ongelooflijke reis te helpen vertellen.”

Andere projecten

De HBO Max-documentaire is slechts een van de vele dingen die Lizzo dit jaar op de wereld zal loslaten. Zo komt o.a. haar nieuwe, vierde album ‘Special’ uit op 15 juli 2022.

De aankomende documentaire is echter niet het eerste programma voor de Truth Hurts-zangeres dit jaar. Op 25 maart 2022 verscheen namelijk de reality tv-reeks Watch Out for the Big Grrrls op Amazon Prime Video. Daarin moesten 13 vrouwen strijden om een achtergonddanseres te kunnen worden van Lizzo, die de show ook presenteerde.

Meer
Lees meer...