Logan Paul onthult lijst met 15 eigenschappen waaraan zijn vriendin moet voldoen … en er staan enkele vreemde zaken op

Wat hij ook doet, YouTuber Logan Paul blijft bij zijn fans razend populair. Toch is de 26-jarige Amerikaan nog steeds single. Mogelijk zitten zijn hoge eisen daar voor iets tussen. Logan Paul heeft op zijn smartphone namelijk een document waarin 15 eigenschappen staan opgelijst waaraan zijn toekomstige vriendin moet voldoen.

6 miljoen volgers op Twitter, 20,2 miljoen op Instagram en 23,2 miljoen abonnees op zijn YouTubekanaal … aan fans geen gebrek voor Logan Paul. Zijn video’s op YouTube vormden de voorbije jaren zijn grootste bron van inkomsten en brachten zijn geschat vermogen tot bijna 16 miljoen euro.

Bokswedstrijd

Dat was wel nog voor zijn veelbesproken bokswedstrijd tegen levende legende Floyd Mayweather Jr., waarin Logan Paul tot ieders verrassing acht rondes wist te overleven. Die kamp zou hem volgens de eerste schattingen zo’n 5,25 miljoen dollar (4,3 miljoen euro) hebben opgeleverd.

Het is aan de vooravond van die demonstratiewedstrijd dat Logan Paul in een interview met The Times sprak over zijn liefdesleven en zijn ideale vriendin. Sinds de breuk met model Josie Canseco, dochter van een voormalige topbaseballer, in november vorig jaar is de 26-jarige Logan Paul single.

“Hopeloze romanticus”

“Ik ben tot het besef gekomen dat ik een hopeloze romanticus ben en dat ik misschien nooit liefde zal vinden”, zegt hij daarover aan The Times waarna hij eraan toevoegt wat hij dan wel precies zoekt in een vrouw.

“Ik heb een lijst. Wil je het horen?”, vraagt Logan Paul die op zijn smartphone de notitie ‘Girlfriend Qualities’ opent. “Verstandig. Zelfvertrouwen. Intelligentie. Eigenzinnig. Empathisch. Zelfbewust. Actieve luisteraar. Seksueel afwijkend. Getalenteerd. Werelds. Vooruitziend. Inzichtelijk. Aantrekkelijk. Nieuwsgierig … en het belangrijkste van allemaal, not a f***ing lunatic.”

“Onrealistisch?”

“Ik begin te denken dat deze lijst onrealistisch is. Denk je dat deze persoon bestaat?”, gaat Logan Paul verder. “Ikzelf heb waarschijnlijk 90-95 procent ervan. Ironisch genoeg is hetgeen ik waarschijnlijk niet onder de knie heb dat laatste.”

Meer
Lees meer...