Je kan nu logeren in deze Airbnb die geïnspireerd is op Winnie de Poeh

Goed nieuws voor de fans van Winnie de Poeh die een originele vakantie willen. Binnenkort kan je namelijk in het Ashdown Forest in het zuiden van het Verenigd Koninkrijk logeren in een exclusieve Airbnb die geïnspireerd is op de verhalen van de populaire beer.

Het eerste boek van Winnie de Poeh is dit jaar exact 95 jaar oud en dat moet gevierd worden. Daarom ontwierp Kim Raymond, die al meer dan 30 jaar voor Disney de bekende beer tekent, een zogenaamde Bearbnb.

Raymond haalde bij het ontwerpen van het exclusive verblijf inspiratie uit de originele tekening van E.H. Shepard en maakte een prachtige boomhut in Ashdown Forest. Het is op dat bos in het zuiden van Engeland dat het fictieve land Hundred Acre Wood gebaseerd is.

24 en 25 september

De unieke locatie wordt op 24 en 25 september voor twee aparte verblijven beschikbaar gesteld aan wie wil. Reserveren daarvoor kan je doen vanaf 20 september om 15 uur Belgische tijd. Er is telkens plaats voor vier gasten die minimum 6 jaar oud zijn. Bij het kiezen van wie in de boomhut mag verblijven, wordt onder andere gekeken naar je reviews op Airbnb.

In het huisje is alles aanwezig wat je nodig hebt behalve een badkamer, waarvoor je iets verder moet stappen. Gasten kunnen tijdens hun verblijf genieten van een tour met een gids door het woud en krijgen op honing gebaseerde maaltijden aangeboden.

Lees ook: Dit is de Mushroom Dome: ’s werelds meest geboekte Airbnb

Meer
Lees meer...