Left Right
scrollTop top

Lorde lost zomerse videoclip voor ‘Solar Power’


Lorde Solar Power
© YouTube Lorde

Lorde is terug! De Nieuw-Zeelands/Kroatische zangeres heeft voor het eerst in vier jaar tijd een nieuw nummer uitgebracht. Het gaat om de single Solar Power dat ook al meteen een videoclip kreeg. Zowel het lied zelf als de videoclip zijn op en top zomers.

Lorde heeft de zomer afgetrapt. Na een pauze van bijna vier jaar is de zangeres terug met een heerlijk zomernummer. We zien Lorde op een paradijselijk strand terwijl ze de tijd van haar leven heeft.

Solar Power

Gisteren verscheen het nummer in de namiddag al even op verschillende streamingplatforms. Enkele minuten later werd het al weer verwijderd en was het dus afwachten tot de echte release. Gelukkig liet die niet lang op zich wachten.

’s Avonds, om 23 uur Belgische tijd, loste Lorde namelijk echt Solar Power. Tegelijkertijd ging ook de videoclip voor het nummer in première. Solar Power is een zomerse track, maar wel zomers op een Lorde manier. In de videoclip zien we de zangeres in een stralende gele outfit op een tropisch strand. Het nummer heeft enkele opvallende lyrics zoals “I hate the winter, can’t stand the cold, I tend to cancel all the plans (So sorry, I can’t make it)” en “I’m kinda like a prettier Jesus“.

Bekijk hier de videoclip voor Solar Power:

Album?

Vorig jaar liet Lorde nog weten dat ze volop aan het werken was aan haar derde album. Nu maakte Lorde in haar nieuwsbrief bekend dat dat album, net zoals de nieuwe single, ‘Solar Power’ zal heten. Het is nog niet geweten wanneer de plaat zal verschijnen.

‘Solar Power’ wordt het eerste album van Lorde sinds ‘Melodrama’. Dat album verscheen in juni 2017, bijna exact vier jaar geleden.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…