‘Love & Gelato’: de ultieme vakantiefilm binnenkort op Netflix

De nieuwe Netflix Original Love & Gelato belooft de ultieme feelgoodfilm voor tijdens de vakantie te worden. De romcom, gebaseerd op het boek van Jenna Evans Welch, zal vanaf 22 juni te zien zijn op Netflix.

Aankomende Netflixfilm Love & Gelato is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Jenna Evans Welch uit 2016. Het verhaal gaat over de Amerikaanse tiener Lina (Susanna Skaggs) die de zomer van haar leven doorbrengt in Rome. In de Italiaanse hoofdstad ontdekt Lina romantiek, avontuur en een passie voor gelato.

Geheime liefde

De 16-jarige Lina zit aanvankelijk niet te wachten op een tripje naar de Italiaanse zon. Ze doet dit enkel om de laatste wens van haar overleden moeder in vervulling te laten gaan. Zij wou namelijk dat Lina haar vader ontmoet die in Rome woont, waarbij ze met grote tegenzin blijft logeren. Hier ontdekt Lina een dagboek van haar moeder waarin ze schrijft over een oude geheime liefde. Lina besluit het dagboek te ontrafelen en krijgt daarbij hulp van haar knappe buurjongen Lorenzo (Tobia De Angelis).

De nieuwe romcom Love & Gelato is een film van de makers van The Kissing Booth en To All the Boys I’ve Loved Before. Hoofdrollen worden vertolkt door Susanna Skaggs (The Gifted), Tobia De Angelis (The Crypt Monster) en Owen McDonnell (Killing Eve).

Bekijk hier de trailer van Love & Gelato:

Love & Gelato zal vanaf 22 juni te streamen zijn op Netflix. Benieuwd naar meer? Bekijk ook onze lijst van de 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...