Left Right
scrollTop top

‘Lucifer’ seizoen 5 krijgt trailer!


Lucifer Netflix
© Netflix

Het vijfde seizoen van Lucifer verschijnt op 21 augustus op Netflix. Daarom heeft de streamingdienst nu de officiële trailer voor dat seizoen gelost. Het vijfde seizoen wordt het voorlaatste. Want Netflix heeft al bekendgemaakt dat het zesde seizoen de afsluiter wordt van de reeks.

Fans van de duivel in de gedaante van Tom Ellis, kunnen beginnen aftellen, want op 21 augustus wordt er een nieuwe lading afleveringen van Lucifer op de wereld losgelaten.

Lucifer

Er werd een tijdje gedacht dat het vijfde seizoen van Lucifer het laatste zou worden, maar Netflix verloste ons enkele weken geleden uit ons lijden en bevestigde dat er toch nog een zesde seizoen komt. Dat laatste seizoen komt er volgens Netflix “binnenkort” aan, maar wij vermoeden dat het toch nog zeker een jaartje wachten zal zijn tot de finale van Lucifer daar is.

Waar we minder lang op moeten wachten, is het vijfde seizoen. Want dat verschijnt volgende maand al op Netflix. Voor dat seizoen heeft Netflix nu de trailer gelost en die belooft opnieuw veel spanning en vooral de langverwachte komst van Michael Demiurges. Michael, ook Archangel Michael genoemd, is de tweelingbroer van Lucifer. Die kwam al voor in de comics van Lucifer, maar verscheen nog niet in de reeks. Tot nu.

Bekijk hier de trailer voor het vijfde seizoen van Lucifer:

Acht nieuwe afleveringen

Op 21 augustus krijgen we de acht eerste afleveringen van het vijfde seizoen. De volgende acht zullen op een latere datum uitkomen die nog niet bekend is gemaakt.

Bekijk hier onze top 50 met de 50 beste series op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…