Left Right
scrollTop top

‘Lucifer’ seizoen 6 kan reeks op 100 afleveringen brengen, maar “daar mogen we niets over zeggen”


Lucifer Seizoen 6 100 Afleveringen
© Lucifer

Het is ondertussen al langer geweten dat het vijfde seizoen van Lucifer dan toch niet het laatste zal zijn. En dat zesde seizoen wordt een heel belangrijk deel voor de reeks. Het wordt nu écht het laatste, maar het kan er ook voor zorgen dat Lucifer minstens 100 afleveringen telt.

Over het zesde seizoen van Lucifer is nog niet zo veel geweten, maar wat wél al zeker is, is dat het het allerlaatste seizoen over de duivel als nachtclubuitbater op aarde wordt. Maar er is nog goed nieuws, want als de makers van de reeks het zesde seizoen van Lucifer één aflevering langer maken dan het vijfde, telt die precies 100 afleveringen.

“We hebben er al over gesproken”

En da’s precies het aantal afleveringen waarmee Warner Bros. (die Lucifer maakt) de laatste jaren al heel wat series heeft laten eindigen. Of dat nu ook zo zal zijn, kunnen uitvoerend producenten Joe Henderson en Ildy Modrovich voorlopig nog niet kwijt.

De twee zaten samen voor een interview met entertainmentmagazine Variety, maar losten niet veel. Tenminste, niet letterlijk. “We mogen nog niets zeggen over de volgorde van afleveringen”, zei Henderson. “Het is een goede vraag”, vulde Modrovich aan. “We hebben er al over gesproken.”

Heel serieus nemen

Maar wat Henderson daarop reageerde, was misschien wel het duidelijkste: “Dat is iets dat ze (bij Warner Bros., red.) heel serieus nemen.” Het lijkt er dus op dat het zesde Lucifer-seizoen iets meer afleveringen zal tellen dan het vijfde, om zo de teller op 100 te krijgen.

Het eerste deel van het vijfde seizoen van Lucifer is nu beschikbaar op Netflix. Wanneer het tweede deel verschijnt, is voorlopig niet bekend. Ook over het zesde seizoen is momenteel weinig geweten, enkel dat het nu het “aller aller aller aller aller ALLERLAATSTE” is.

Lucifer is één van 50 beste series op Netflix. De rest van de (indrukwekkende) lijst vind je hier.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…