M Countdown in Paris maakt line-up compleet met levende legende PSY

Op zondag 15 oktober komt de Zuid-Koreaanse muziekshow M Countdown naar Parijs. Tijdens het optreden zullen verschillende K-popartiesten op het podium te zien zijn. Negen namen werden eerder al gelost en nu is ook de tiende en laatste naam bekend.

Enkele weken geleden kondigde de Zuid-Koreaanse zender Mnet aan dat hun muziekshow M Countdown zou afzakken naar Parijs. In de La Défense Arena kan je op zondag 15 oktober maar liefst 10 K-popartiesten aan het werk zien.

M Countdown in Paris

Enkele dagen geleden deelde Mnet een eerste teaser voor de artiesten die te zien zouden zijn op het podium in Parijs. Het ging daarbij om een lijst met negen cijferreeksen en een reeks vraagtekens. De cijfers verwezen naar data. Zo was 160825 een verwijzing naar 25 augustus 2016. Deze data verwijzen dan weer naar de eerste keer dat de artiesten die op het concert te zien zullen zijn.

De eerste vijf data verwezen zo naar de boygroups NCT Dream en Treasure, de girlgroup Dreamcatcher, Monsta X-subunit Shownu X Hyungwon en de dansers van K-Tigers. Later werden daar boygroups ATEEZ en ZEROBASEONE, girlgroup EL7Z UP en soloartiest Taemin (SHINee) aan toegevoegd. En nu is de affiche vervolledigd met een wel heel bijzondere naam.

PSY

De laatste naam op de affiche is namelijk niemand minder dan PSY. De soloartiest werd in 2012 wereldberoemd met zijn hit Gangnam Style en wordt tot op heden gezien als een van de grootste namen in K-pop. Vorig jaar had hij ook opnieuw een hit te pakken met That That, waarvoor hij samenwerkte met SUGA van BTS.

Samen met de bekendmaking van de laatste naam voor M Countdown in Paris is er ook informatie over de tickets vrijgegeven. De prijzen voor tickets liggen tussen de 85,1 euro en 266,6 euro. De voorverkoop gaat van start op dinsdag 19 september om 13 uur Europese tijd.

Meer
Lees meer...