K-popshow ‘M Countdown’ komt naar Europa

Op zondag 15 oktober zal je live kunnen meemaken hoe het eraan toegaat tijdens een opname van de Zuid-Koreaanse muziekshow M Countdown. Het programma zal namelijk één keer gefilmd worden in Europa. Het gaat daarbij om de La Défense Arena in Parijs.

Europese K-popfans komen dit najaar uitgebreid aan hun trekken. Zo komen onder andere TWICE(G)I-DLE en KARD naar Europa en zal je verschillende groepen aan het werk kunnen zien op het KPOP LUX-festival in Londen. Nu komt er nog een K-popevenement onze richting uit: M Countdown.

M Countdown

In april dit jaar kwam de Zuid-Koreaanse muziekshow Music Bank al naar Parijs en nu zal ook concurrent M Countdown neerstrijken in de Franse hoofdstad. Het concert zal doorgaan op zondag 15 oktober 2023 in de La Défense Arena in Parijs, waar in april ook Music Bank doorging.

Voorlopig zijn er nog geen artiesten bekend die te zien zullen zijn tijdens M Countdown. Aangezien het gaat om een aflevering van de muziekshow zal het waarschijnlijk wel gaan om artiesten die recent een comeback losten.

Er is op dit moment ook nog geen informatie bekend over de ticketprijzen en de start van de ticketverkoop.

Meer
Lees meer...