Left Right
scrollTop top

Macaulay Culkin staat achter idee om Trump uit ‘Home Alone 2’ te knippen


Home Alone 2 Donald Trump
© Donald Trump verscheen kort in ‘Home Alone 2: Lost In New York’ – 20th Century Fox

Donald Trump heeft, zoals de meesten mensen wel weten, een cameo in Home Alone 2. Maar nu de Amerikaanse president (opnieuw) onder vuur ligt na de bestorming van het Capitool vorige week, willen steeds meer mensen dat hij uit de film wordt geknipt. Eén daarvan is hoofdrolspeler Macaulay Culkin.

Home Alone 2 is natuurlijk een kerstklassieker die elk jaar opnieuw de kerstsfeer naar woonkamers overal ter wereld brengt. Maar volgens velen, waaronder nu ook hoofdrolspeler Macaulay Culkin, zou de film aangenamer zijn zonder de cameo van Donald Trump.

Trump uit Home Alone

Sinds de rellen in het Capitool in Washington vragen steeds meer mensen online om de scène met Donald Trump uit Home Alone 2 te knippen. Sommigen kwamen zelfs al met originele oplossingen om Trump te vervangen. Zo doken er onder andere edits op met Darth Vader en werd er zelfs een petitie opgestart om de cameo van Donald Trump te vervangen door een nieuwe cameo van verkozen president Joe Biden. Maar het vreemdste idee was misschien weel dat om Trump digitaal te vervangen door de volwassen versie van Macaulay Culkin. Iemand photoshopte zelfs al hoe dat er dan zou uitzien.

En ook Macaulay Culkin zelf lijkt gewonnen voor dat idee. De acteur, die ondertussen 40 jaar oud is, reageerde namelijk op een tweet die zei: “Petitie om Trump digitaal te vervangen in Home Alone 2 door de 40-jarige Macaulay Culkin.” Macaulay antwoordde kort maar duidelijk: “Verkocht.” Daarnaast reageerde de acteur ook “Bravo” op een edit van iemand die Trump volledig onzichtbaar maakte in de scène.

Omgekocht

Chris Columbus, de regisseur van Home Alone 2, liet in december nog weten dat Donald Trump zichzelf heeft binnengewerkt in de film. De scène werd opgenomen in het Plaza Hotel, maar dat kon enkel onder één voorwaarde. “We hebben een Plaza Hotel, dat Trump op dat moment bezat, benaderd omdat we in de lobby wilden filmen.”

“We konden het hotel namelijk niet nabouwen op een set. Trump vond het goed. Dus we betaalden, maar er was meer. Hij zei: ‘De enige manier waarop jullie het Plaza mogen gebruiken, is als ik in de film verschijn.’ Dus we zijn akkoord gegaan.”


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  693.666
 • Aantal
  doden
  20.779