Zo zien Maddy en Cassie uit ‘Euphoria’ eruit als Bratz-poppen

Het tweede seizoen van Euphoria is eerder deze maand van start gegaan en dat is ook Bratz niet ontgaan. Zij schakelden poppenartiest @theycallmeobsessed in die Bratz-versies maakte van de iconische beste vriendinnen Maddy en Cassie uit de reeks.

De stijl uit Euphoria heeft veel weg van de stijl uit nillies. In die tijd waren ook Bratz-poppen superpopulair, dus kon een samenwerking tussen de twee eigenlijk niet uitblijven.

Maddy en Cassie

Het nieuwe seizoen van Euphoria staat voor een groot deel in het teken van de vriendschap tussen Maddy (Alexa Demie) en Cassie (Sydney Sweeney). Nadat Cassie op oudejaarsavond een wilde nacht had met Nate (Jacob Elordi), de ex van Maddy, staat hun vriendschap op de klippen. Want Maddy denkt eraan om terug te keren naar haar ex en zou er dus waarschijnlijk niet mee kunnen lachen als ze weet dat haar beste vriendin een korte affaire met hem had.

Bratz heeft de looks van de twee vriendinnen nu vereeuwigd in twee poppen. Het gaat om poppen die een make-over kregen van poppenartiest @theycallmeobsessed op Instagram, die gespecialiseerd is in het omtoveren van de poppen in bekende mensen en personages. En het resultaat is indrukwekkend. De twee poppen lijken als twee druppels water op Maddy en Cassie in hun opvallende outfits uit de eerste aflevering.

Bekijk hier de Bratz-poppen van Maddy en Cassie:

Elke maandag verschijnt er een nieuwe aflevering van Euphoria op Streamz.

Meer
Lees meer...