Made by Stromae: bekijk de knappe nieuwe clip van Dua Lipa’s hit ‘IDGAF’

Made by Stromae: bekijk de knappe nieuwe clip van Dua Lipa’s hit ‘IDGAF’

Dua Lipa heeft vandaag haar nieuwe clip voor het nummer ‘IDGAF’ gelanceerd. De artistieke clip werd gemaakt door niemand minder dan Stromae. Hij werkte voor de clip samen met regisseur Henry Scholfield en z’n eigen broer Luc Junior Tam. Maar het eindresultaat draagt toch een duidelijke Stromae-stempel. 

Het is op muzikaal vlak de laatste tijd stil rond Stromae, maar dat betekent niet dat hij de muziekwereld definitief achter zich heeft gelaten. Paul Van Gaver, zoals Stromae in het dagelijkse leven heet, heeft samen met Henry Scholfield en z’n eigen broer Luc Junior Tam de nieuwste clip van zangeres Dua Lipa verzorgt en het eindresultaat is een knappe en artistieke video.

Gezondheidsproblemen

Dat het al zo lang stil is rond Stromae heeft de maken met de ernstige gezondheidsproblemen waarmee de zanger te kampen kreeg. Toen hij in 2015 op tour was in Congo reageerde hij slecht op malariapillen met zware gevolgen. “Het draait in mijn hoofd, en ik heb last van serieuze angstaanvallen”, liet Stromae weten over zijn gezondheid in een interview met Karl Lagerfeld.

In een documentaire van de Franstalige zender France Ô liet Stromae een paar maanden geleden nog weten hoe diep hij zat tijdens z’n ziekte. “Ik was zo gestresseerd, zo doodop. Het zat er wellicht al een tijdje aan te komen, maar dat geneesmiddel versnelde het. Tijdens de concerten besefte ik het niet, dan voel je de weerslag niet. Maar uiteindelijk word je paranoia.” Gelukkig kon hij toen rekenen op de steun van zijn broer én partner in Mosaert, Luc Junior Tam. “Ik denk, als hij er niet geweest was, dat ik die ene nacht zelfmoord zou hebben gepleegd.”

IDGAF

Nu is Stromae daar dus weer. Met zijn productiehuis en modelabel Mosaert, waarin hij samen met zijn broer Luc Junior Tam werkt, was hij verantwoordelijk voor de Art Direction van de nieuwste videoclip van de zangeres Dua Lipa. De regie van de clip was in handen van Henry Scholfield, maar wij zien toch de duidelijke stempel van Stromae in de knappe en conceptuele clip.

Kijken op eigen risico, want het nummer én de clip zijn enorm verslavend.

Bekijk hier de clip van Dua Lipa – IDGAF:

Gesponsorde artikelen