Måneskin komt binnenkort opnieuw naar België

Måneskin fans opgelet, want de populairste rockgroep van het moment komt in 2022 weer naar ons land. De Italiaanse band kondigde zojuist een Europese tour aan op al hun sociale mediakanalen. Iets in ons zegt dat het wel heus knokken zal worden om een ticket te kunnen bemachtigen.

Voor wie de grootste sensatie uit Italië niet heeft kunnen zien op het Ronquièrefestival deze zomer of teleurgesteld achterbleef met zijn ticket voor de Lokerse feesten, krijgt volgend jaar een nieuwe kans. Måneskin komt namelijk op 10 februari 2022 weer naar België, dat liet de band zonet weten op Twitter en in hun Instagramstories.

De immens populaire rockband gaat in 2022 op tournee door heel Europa met hun LOUD KIDS ON TOUR ’22. Zo zullen ze te bewonderen zijn in de grootste Europese steden, waaronder ook bij ons in het Vorst Nationaal in Brussel.

Tickets

Wie een ticket wenst te bemachtigen, zet alvast best een alarm voor 30 september om 12 uur, want dan gaat de ticketverkoop van start. Al zal je er wel heel snel bij moeten zijn, want wie het zich goed herinnert weet dat de tickets voor de uiteindelijke gecancelde Lokerse feesten in zowat één minuut uitverkocht waren.

Rock ’n roll never dies

De band heeft iedereen omvergeblazen met hun rocksong Zitti e buoni, waarmee ze Europa’s grootste zangwedstrijd wonnen dit jaar. Dat bewijst dat rock-‘n-roll weer terug van weggeweest is en de groep veel meer potentieel heeft dan gewoon een Eurovisiesongfestival-winnaar te zijn. Ze veroverden niet enkel de harten van de Italianen, maar nu ook van bijna alle Europeanen. En dat niet enkel met hun muziek, maar ook hun looks en vooral de statement die ze ermee willen maken. Hun songs I Wanna Be Your Slave en Beggin‘ staan ook niet voor niets nog steeds bovenaan in de hitlijsten.

Bekijk hieronder Måneskin’s hitcover van Beggin‘ voor Global Citizen Live in Parijs dit weekend:

Meer
Lees meer...