Left Right
scrollTop top

Måneskin gespot in Parijs voor Global Citizen Live optreden in strijd tegen armoede


Måneskin
© Måneskin – bron: Matteo Nardone/Isopix

Alle fans van de populaire Italiaanse rockgroep Måneskin raakten gisteren even in de war toen Global Citizen op hun sociale mediakanalen plots aankondigde dat er deze zaterdag, 25 september, een live optreden van hen ging plaatsvinden in Parijs. De Eurovisiesongfestival-winnaars van dit jaar zouden namelijk eerst optreden in Londen.

Global Citizen Live is een 24-uursevenement dat morgen live zal uitgezonden worden over 6 verschillende continenten. Bekende artiesten over de hele wereld zoals Camila Cabello, Stormzy, Demi Lovato, Lizzo, Charlie Puth, Doja Cat en nog vele anderen leggen de handen samen om optredens te geven in 15 verschillende steden van New York, Seoul en Parijs tot Rio de Janeiro, Sydney en Londen. En dat allemaal voor twee gezamenlijke doelen: een einde maken aan armoede en het beschermen van onze prachtige planeet. We hebben er ten slotte maar eentje.

Londen of Parijs?

Ook razend populaire band Måneskin is van de partij, maar zorgde gisteren voor grote verwarring met hun Instagramstory waar ze meldden gearriveerd te zijn in Parijs. De groep zou namelijk normaal optreden in Londen, samen met onder andere Rag ‘n’ Bone Man. De organisatie kondigde lastminute de switch in locaties aan op hun Instagram- en Twitterpagina.

Koude douche

De plotselinge verandering van de locatie van het optreden van Måneskin, zorgde voor heel wat teleurstelling bij de Londense fans van de rockgroep. Maar wel voor zeer veel vreugde bij de Franse.

Hoe, wat, waar?

Ben je dit weekend, net zoals wij, toevallig in Parijs ga dan zeker een kijkje nemen, want Måneskin zal het podium in vuur en vlam zetten in de meest iconische plaats van de stad: onder de Eiffeltoren.

Geen spontaan citytripje gepland? Geen zorgen, je kan het optreden ook live bekijken op YouTube, Twitter of de site van Global Citizen op zaterdag 25 september om 19:00.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…