Matt Damon en Christian Bale gaan de strijd aan in ‘Ford v. Ferrari’, bekijk nu de eerste trailer

Matt Damon en Christian Bale spelen samen in de nieuwe film van Logan-regisseur James Mangold in Ford v. Ferrari. Die film gaat over de strijd tussen de twee automerken in de legendarische 24 uur van Le Mans van 1966. Bekijk de eerste veelbelovende trailer nu.

Het grote doel tijdens de race dat jaar was het doorbreken van de overheersing van Ferrari. Die hadden de voorgaande zes edities van de 24 uur van Le Mans – van 1960 tot 1965 – telkens gewonnen.

Matt Damon speelt de rol van auto-ontwerper Caroll Shelby, Christian Bale geeft gestalte aan racepiloot Ken Miles. Ook onder andere Jon Bernthal (van The Walking Dead en The Punisher) zal in de film te zien zijn.

Op naar november

Achter de camera staat James Mangold, de regisseur van filmsuccessen als de Johnny Cash-film Walk The Line en Logan, de ambitieuze superheldenfilm die een einde maakte aan Hugh Jackman als Wolverine.

De release van de film is voor in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk geprikt op 15 november. Een Belgische releasedatum is voorlopig nog niet officieel bevestigd.

Gesponsorde artikelen