Matthew McConaughey viert zijn 50ste verjaardag met een Instagram-account!

Matthew McConaughey is vijftig. En dat zullen we geweten hebben. De acteur viert de mijlpaal met een andere mijlpaal: hij heeft een Instagram-account aangemaakt. Via “Officially McConaughey” wil hij zichzelf en zijn inzichten met de wereld delen.

Iedereen viert mijlpalen op een andere manier. Sommigen kunnen wel huilen alleen al bij het idee aan 30, 40 of 50 jaar oud worden. Maar anderen gaan daar op een iets … meer openbare manier mee om. Acteur Matthew McConaughey behoort tot de tweede groep.

De acteur/professor/enige man die “alright alright alright” degelijk kan uitspreken is op 4 november een halve eeuw oud geworden. En dat heeft ie gevierd in echte Jennifer Aniston-stijl: met een Instagram-account!

Een beetje nerveus

De eerste post op het account van Matthew McConaughey is onmiddellijk een heel persoonlijke. Hij deelde een video van zichzelf waarin ie uitlegt waarom hij precies de stap naar het platform heeft gezet. “Wanneer mensen naar mijn pagina komen, wil ik dat ze mij zien”, begint ie.

https://www.instagram.com/p/B4cww3Jg3C-/?utm_source=ig_web_copy_link

“Het is de eerste keer dat ik me waag aan mezelf en mijn inzichten met de wereld te delen”, vertelt McConaughey. “Ik ben er een beetje nerveus voor, eerlijk gezegd.”

Plezier maken

“Ik kijk ernaar uit om met jullie te delen wie ik ben. Ik kijk ernaar uit om te zien of wat ik wil delen overkomt. Of het op jullie lachspieren werkt, of het jullie even laat nadenken, of het jullie aangrijpt, of het jullie een rustig moment laat nemen en een wandeling laat maken.”

“Hopelijk doet het alles. Maar laten we er vooral wat plezier mee maken”, sluit de acteur af.

Reclame op Twitter

Dat McConaughey er – in tegenstelling tot Jennifer Aniston – niet moeiteloos in slaagt records te breken, bleek ook uit de tweet die hij op de wereld losliet. In het filmpje maakt hij reclame voor zijn nagelnieuwe account:

“Geboren op 4 november 1969. Op diezelfde dag kreeg ik mijn vaders naam. Maar het is pas op het moment dat ik 50 werd – vandaag – dat ik @officiallymcconaughey word. Dat is mijn Instagram-naam. Ik zie jullie daar.”

Meer
Lees meer...