Max Verstappen zal toch meewerken aan nieuw seizoen ‘Formula 1: Drive To Survive’

Er komt een vijfde seizoen van de docuserie Formula 1: Drive To Survive. In tegenstelling tot de vorige jaren zal coureur Max Verstappen er ook terug in te zien zijn. Eerder liet Verstappen weten dat hij geen fan was van het programma, aangezien het alles opblies. Maar na een “goed gesprek” zou de Nederlander nu wel klaar zijn voor een samenwerking.

Na jaren vol discussies zal Formule 1-coureur Max Verstappen toch opnieuw meewerken aan de Netflixreeks Formula 1: Drive To Survive. De Nederlander liet zich de laatste jaren nogal negatief uit over de docu omdat het alles zou dramatiseren. Ook aan het vierde seizoen, waarin hij wereldkampioen werd, werkte hij niet mee. Maar nu zou hij in het vijfde toch terug te zien zijn. Dat vertelde hij zelf in de podcast Pardon My Take.

Max Verstappen

Vorig jaar, in 2021, werd Nederlander Max Verstappen (Red Bull Racing) wereldkampioen. Hij versloeg de Brit Lewis Hamilton en ging zo voor het eerst met de wereldtitel naar huis. Dit jaar is hij goed op weg om die titel voor een tweede keer te winnen, maar daarvoor moet hij nog heel wat wedstrijden goed afronden.

In tegenstelling tot vorig jaar zou de eventuele overwinning van Max deze keer wél op beeld staan in de Netflixdocu Formula 1: Drive To Survive. Al sinds het begin vond Verstappen namelijk dat de makers alles erger maakten dan het was en op die manier coureurs tegen elkaar probeerde op te zetten. Maar na een goed gesprek met Netflix denkt hij daar nu anders over.

Goed gesprek

De streamingdienst heeft de wereldkampioen namelijk overtuigd om mee te werken aan het nieuwe seizoen. Dat seizoen wordt op dit moment opgenomen en zou in 2023 op Netflix verschijnen. Tijdens zijn bezoek aan de podcast Pardon My Take liet Verstappen weten dat hij meer te zien zal zijn in dat nieuwe seizoen nadat hij een “goed gesprek met Netflix” had.

“Ik heb ondertussen meerdere gesprekken gehad met de makers van de serie. Daaruit is een goeie overeenkomst voor de toekomst gekomen. Dus jullie zullen me weer vaker gaan zien in de reeks”, klonk het.

Formula 1: Drive To Survive seizoen 5 verschijnt in 2023 op Netflix.

Meer
Lees meer...