‘Mea Culpa’ met Kelly Rowland staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar de nieuwe film Mea Culpa. De hoofdrol in de film is weggelegd voor zangeres en actrice Kelly Rowland. Zij speelt een advocate die een kunstenaar verdedigt die beschuldigd wordt van de moord op zijn vriendin.

Naast series zet Netflix de laatste tijd ook steeds meer in op films. Zo verschenen recent Leave The World BehindLift en The Kitchen. En nu komt daar met Mea Culpa nog een spannende thriller bij.

Mea Culpa

In Mea Culpa volgen we de advocate Mea Harper (Kelly Rowland). Zij verdedigt de kunstenaar Zyair Malloy (Trevante Rhodes), die ervan beschuldigd wordt zijn vriendin vermoord te hebben. Wanneer Mea probeert te achterhalen of haar cliënt al dan niet schuldig is, wordt duidelijk dat de waarheid moeilijker is dan op het eerste zicht lijkt en dat iedereen wel ergens schuldig van blijkt te zijn. Dat Zyair een eersteklas verleider is, maakt het er allemaal ook niet makkelijker op. In de trailer kregen we al te zien hoe Mea Harper steeds meer betrokken raakt in het leven van haar cliënt en daarbij ook zelf in de problemen dreigt te komen.

Naast Kelly Rowland (The Curse of Bridge Hollow) en Trevante Rhodes (Moonlight) zijn ook Sean Sagar (The Covenant), Nick Sagar (The Princess Switch), RonReaco Lee (Sister, Sister), Shannon Thornton (Inventing Anna), Angela Robinson (The Haves and the Have Nots), Kerry O’Malley (The Killer) en Connor Weil (Scream) te zien in Mea Culpa.

Mea Culpa is geschreven en geregisseerd door Tyler Perry, die je kan kennen als acteur uit onder andere Don’t Look UpVice en Gone Girl. Maar hij regisseerde de afgelopen jaren ook al verschillende films en series. 

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor Mea Culpa:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...