Film ‘Lift’ met Kevin Hart en Úrsula Corberó (‘La Casa de Papel’) staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar de nieuwe film Lift. Daarin zijn onder andere Kevin Hart, Úrsula Corberó, Gugu Mbatha-Raw, Vincent D’Onofrio en Billy Magnussen te zien. Het gaat om een film waarin een overval centraal staat.

Netflix heeft vandaag, op vrijdag 12 januari 2024, de nieuwe komedie Lift gelost. De film toont een overval op een heel bijzondere locatie. Lift bestaat uit een zeer internationale cast, met acteurs uit de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Zuid-Korea, Frankrijk en Australië.

Lift

We kennen Úrsula Corberó natuurlijk vooral van haar rol als Tokyo in La Casa de Papel en nu zal ze opnieuw een van de leden spelen van een bende die een overval pleegt. Deze keer is Cyrus (Kevin Hart) de mastermind van dienst. Hij probeert samen met zijn team van experten 500 miljoen dollar (455 miljoen euro) in goud te stelen. Er is daarbij wel een extra moeilijkheid want het goud bevindt zich in een kluis in een vliegtuig 40.000 feet (zo’n 12 km) boven de grond.

Het team bestaat uit Camila (Úrsula Corberó), Denton (Vincent D’Onofrio), Magnus (Billy Magnussen), Luke (Viveik Kalra) en Mi-sun (Kim Yoon-ji). Daarnaast zullen ook Gugu Mbatha-Raw, Jacob Batalon, Jean Reno, Sam Worthington, Paul Anderson en Burn Gorman in Lift te zien zijn.

De film, die omschreven wordt als een overvalkomedie, werd geregisseerd door F. Gary Gray. Hij was in het verleden al verantwoordelijk voor onder andere The Italian Job, Straight Outta Compton, The Fate of the Furious en Men in Black: International. Daniel Kunka, die eerder 12 Rounds schreef, zorgde voor het script van Lift.

Bekijk hier de officiële trailer voor Lift:

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...