‘La Casa de Papel’ lost eerste 15 minuten van de laatste afleveringen

Nu vrijdag, op 3 december 2021, verschijnen de vijf allerlaatste afleveringen van La Casa de Papel op Netflix. Tijdens het speciale event La Casa de Papel: El Legado blikten de cast en crew terug op de voorbije vier seizoenen van de reeks. Op het einde van die special was er ook voor het publiek nog een verrassing: het eerste kwartier van de zesde aflevering van seizoen 5.

Netflix wilde het einde van de Spaanse topreeks La Casa de Papel duidelijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. De streamingdienst organiseerde daarom La Casa de Papel: El Legado, een grootschalig evenement in Madrid waarbij de cast en crew van de reeks uitvoerig in de bloemetjes werden gezet. Maar ook voor de fans van de reeks werd het een interessante avond.

Eerste kwartier

We kregen op het einde van de special namelijk in primeur de eerste 15 minuten van de zesde aflevering van seizoen 5 te zien. Daarin wordt duidelijk dat we meteen verder gaan waar de vijfde aflevering stopte. Zo krijgen we te zien hoe iedereen beseft dat Tokyo (Úrsula Corberó) er niet meer is. Ondertussen wordt El Profesor (Álvaro Morte) nog steeds in het nauw gedreven door Sierra (Najwa Nimri).

Maar misschien wel het meest opvallende uit de eerste 15 minuten, is dat we de stem van Tokyo toch nog steeds te horen krijgen. Zij overleed op het einde van de vijfde aflevering van het vijfde seizoen van La Casa de Papel, maar is dus niet helemaal verdwenen uit de reeks.

Bekijk hier het eerste kwartier van de laatste vijf afleveringen van La Casa de Papel:

La Casa de Papel is te vinden op onze top 50 met de beste series op Netflix. De volledige lijst vind je hier.

Meer
Lees meer...