‘La Casa de Papel’ lost veelbelovende trailer voor finale

Het einde is nu echt in zicht. Op vrijdag 3 december 2021 verschijnen de allerlaatste vijf afleveringen van La Casa de Papel op Netflix. Het vijfde seizoen van La Casa de Papel werd in twee delen opgesplitst, waarvan we in september de eerste vijf te zien kregen en nu heeft Netflix de trailer voor het vervolg gelost.

Nog vijf afleveringen te gaan en we weten hoe La Casa de Papel eindigt. Netflix heeft vandaag de allerlaatste trailer voor de Spaanse reeks op de wereld losgelaten en die belooft opnieuw spanning, maar ook emotionele momenten.

La Casa de Papel

In de trailer is te zien hoe iedereen beseft dat Tokyo (Úrsula Corberó) overleden is. Dat nieuws komt als een klap voor velen (waaronder ook wij). Verder in de trailer is ook te zien hoe El Profesor (Álvaro Morte) terug in de bank terechtkomt. Maar daar blijft het vechten tegen de aanwezige soldaten.

Het worden duidelijk vijf spannende afleveringen waarbij het onmogelijk is om het einde te voorspellen. Want binnenin de bank klinkt iedereen pessimistischer dan ooit. En ook Sierra (Najwa Nimri) lijkt zich nog niet gewonnen te geven. Zal het team van El Profesor slagen in hun laatste missie of wordt het een tragisch einde voor het hele team? We zullen het op vrijdag 3 december 2021 weten.

Bekijk hier de finale trailer voor La Casa de Papel:

La Casa de Papel is te vinden op onze top 50 met de beste reeksen op Netflix. De volledige lijst vind je hier.

Meer
Lees meer...