‘La Casa de Papel’ krijgt morgen allerlaatste trailer

Het tweede deel van het vijfde seizoen van La Casa de Papel verschijnt op vrijdage 3 december 2021 op Netflix. Die vijf afleveringen zullen ook meteen het einde betekenen van de populaire Spaanse reeks. Vandaag laat Netflix weten dat we morgen de trailer voor het laatste deel van La Casa de Papel mogen verwachten.

Het is ondertussen al bijna twee maanden geleden dat La Casa de Papel ons na vijf afleveringen van het vijfde seizoen achterliet met een gigantische cliffhanger. Zal Sierra (Najwa Nimri) zich, na de geboorte van haar dochtertje Victoria, dan toch opnieuw keren tegen El Profesor (Álvaro Morte), Benjamin (Ramón Agirre) en Marseille (Luka Peroš)? En zal de rest van de bende het ook zonder Tokyo (Úrsula Corberó) weten te redden?

Laatste vijf afleveringen

In september verschenen de eerste vijf afleveringen van het vijfde en laatste seizoen van La Casa de Papel. Volgende maand, op vrijdag 3 december 2021, zullen we de ontknoping van de Spaanse Netflixreeks kennen. En een eerste voorsmaakje van wat ons te wachten staat, kunnen we morgen al verwachten.

Netflix heeft namelijk aangekondigd dat het morgen, op woensdag 3 november 2021, de trailer voor de laatste vijf afleveringen van La Casa de Papel op de wereld los zal laten. Die dag is niet geheel willekeurig gekozen, want morgen is het precies één maand voor de release van de finale van de reeks. Wij zijn alvast supernieuwsgierig!

La Casa de Papel is te vinden op onze top 50 met de beste reeksen op Netflix. De volledige lijst vind je hier.

Meer
Lees meer...