Eerste deel ‘La Casa de Papel’ seizoen 5 staat nu op Netflix

La Casa de Papel is terug! De helft van het vijfde en laatste seizoen van de reeks is vanaf vandaag terug te vinden op Netflix. Het gaat om vijf gloednieuwe afleveringen die je voorbereiden op de finale in december.

Het is vandaag 3 september en fans van La Casa de Papel telden waarschijnlijk al een tijdje af naar deze datum. Want vandaag wordt het vijfde en laatste seizoen van de Spaanse Netflixreeks afgetrapt. De eerste helft van het laatste seizoen staat nu op Netflix.

La Casa de Papel seizoen 5

Het vijfde seizoen van La Casa de Papel wordt het laatste en het begin van het einde is vandaag afgetrapt met de eerste vijf afleveringen van seizoen vijf. Gisteren loste Netflix al het eerste kwartier van het vijfde seizoen. Daarin maakten we al kennis met de zoon van Berlin (Pedro Alonso) in een flashback en zagen we hoe Sierra (Najwa Nimri) El Profesor (Álvaro Morte) het vuur aan de schenen legde.

Seizoen vijf zal het einde vormen van de Spaanse Netflix-reeks die de wereld veroverde. En deze keer staan de overvallers in de bank er alleen voor. Kunnen ze zonder het brein van El Profesor de politie te slim afblijven of loopt deze overval toch slecht af voor onze favoriete groep overvallers?

Bekijk hier de officiële trailer van het vijfde seizoen van La Casa de Papel:

Bekijk hier het eerste kwartier van de eerste aflevering van het vijfde seizoen van La Casa de Papel:

La Casa de Papel is te vinden op onze top 50 met de beste reeksen op Netflix. De volledige lijst vind je hier.

Meer
Lees meer...