‘La Casa de Papel’ deelt eerste beelden van allerlaatste afleveringen

Netflix heeft zojuist de eerste beelden gelost van het tweede deel van seizoen 5 van La Casa de Papel. Die vijf afleveringen, die op 3 december 2021 zullen verschijnen op de streamingdienst, zijn meteen ook de allerlaatste ooit van de populaire Spaanse serie.

Sinds 3 september 2021 kan je op Netflix kijken naar de eerste vijf afleveringen van seizoen 5 van La Casa de Papel. Daarin zien we hoe de groep steeds meer in het nauw wordt gedreven in de Banco de España door een speciale eenheid van het Spaanse leger. Dat gaat ten koste van het leven van Tokio (Úrsula Corberó). Bovendien lijkt een oplossing nog lang niet in zicht.

“Ik laat niemand anders sterven”

Toch klinkt El Professor (Álvaro Morte), in de eerste teaser van volume 2 van dat vijfde seizoen, meer vastberaden dan ooit. “Tijdens de afgelopen uren heb ik belangrijke mensen verloren en ik laat niemand anders sterven voor deze overval”, horen we hem zeggen. Verder zien we enkele actiebeelden die tonen dat de oorlog in de bank nog lang niet uitgevochten is.

De laatste vijf afleveringen ooit van La Casa de Papel verschijnen op 3 december 2021 op Netflix. Bedenker Álex Pina liet recent weten in de toekomst mogelijk een spin-off te maken over een van de personages uit de reeks, maar officieel is dat nieuws nog niet.

Bekijk hier de teaser voor volume 2 van het vijfde seizoen van La Casa de Papel:

Zoek je ondertussen iets anders om te bekijken? Ga dan zeker eens naar onze lijst met de 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...