‘La Casa de Papel’: wanneer verschijnt seizoen 5 deel 2 op Netflix?

Het eerste deel van het vijfde en meteen ook laatste seizoen van La Casa de Papel staat sinds vrijdag 3 september 2021 om 9 uur ’s morgens op Netflix. Jammer genoeg gaat het maar om vijf afleveringen, want omdat het het allerlaatste seizoen is van de Spaanse reeks besloot de streamingdienst niet alles gelijktijdig te releasen. Maar wanneer komt de echte finale van La Casa de Papel?

Echte fans van La Casa de Papel wachten al sinds april 2020, na de release van seizoen 4, op nieuwe afleveringen van hun favoriete reeks. De coronacrisis en het feit dat om het laatste seizoen gaat, zorgden ervoor dat dat wachten wat langer duurde dan we gewoon zijn.

Twee keer vijf afleveringen

In mei van dit jaar kwam Netflix dan met goed en slecht nieuws. Het vijfde seizoen van La Casa de Papel zou niet uit acht afleveringen bestaan – zoals de vorige twee seizoenen -, maar krijgt er nog eens twee extra. Het slechte nieuws was dan weer dat de streamingdienst had besloten om het laatste seizoen in twee delen op de kijker los te laten.

Op vrijdag 3 september verschenen op die manier vijf nieuwe afleveringen van La Casa de Papel op Netflix. Diehardfans die dit weekend ergens – om precies te zijn – 4 uur en 15 minuten over hadden, hebben ondertussen uiteraard al alles gezien en wachten dus vol spanning op de laatste vijf afleveringen.

Dat geduld zal nog even op de proef worden gesteld, want het is nog bijna drie maanden wachten voor het tweede deel van seizoen 5 uitkomt. Meer specifiek staat de releasedatum gepland op vrijdag 3 december om 9 uur Belgische tijd.

La Casa de Papel is te vinden op onze top 50 met de beste reeksen op Netflix. De volledige lijst vind je hier.

Meer
Lees meer...