Netflix deelt trailer voor ‘Mea Culpa’ met Kelly Rowland

Netflix heeft de officiële trailer gedeeld voor de film Mea Culpa. De hoofdrol in de film is weggelegd voor zangeres en actrice Kelly Rowland. Zij speelt een advocate die een kunstenaar verdedigt die beschuldigd wordt van de moord op zijn vriendin.

Naast series zet Netflix de laatste tijd ook steeds meer in op films. Zo verschenen recent Leave The World Behind, Lift en The Kitchen. En ook voor volgende maand staan er al enkele films op de planning. Daar komt nu ook de thriller Mea Culpa bij.

Mea Culpa

In Mea Culpa volgen we de advocate Mea Harper (Kelly Rowland). Zij verdedigt de kunstenaar Zyair Malloy (Trevante Rhodes), die ervan beschuldigd wordt zijn vriendin vermoord te hebben. Wanneer Mea probeert te achterhalen of haar cliënt al dan niet schuldig is, wordt duidelijk dat de waarheid moeilijker is dan op het eerste zicht lijkt en dat iedereen wel ergens schuldig van blijkt te zijn. Dat Zyair een eersteklas verleider is, maakt het er allemaal ook niet makkelijker op. In de trailer krijgen we al te zien hoe Mea Harper steeds meer betrokken raakt in het leven van haar cliënt en daarbij ook zelf in de problemen dreigt te komen.

Mea Culpa is geschreven en geregisseerd door Tyler Perry, die je kan kennen als acteur uit onder andere Don’t Look Up, Vice en Gone Girl. Maar hij regisseerde de afgelopen jaren ook al verschillende films en series. Mea Culpa is vanaf vrijdag 23 februari 2024 te vinden op Netflix.

Bekijk hier de trailer voor Mea Culpa:

Mea Culpa verschijnt op vrijdag 23 februari op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...