Laatste deel ‘Through My Window’ is vanaf februari te zien: Bekijk de trailer hier

Nog geen jaar na de tweede film Through My Window: Across The Sea komt de derde er al aan. In Through My Window: Looking At You wordt het verhaal afgesloten en krijgen de fans eindelijk te zien hoe het gaat aflopen tussen Ares en Raquel. Het laatste deel verschijnt op 23 februari.

Dat Netflix zich al eens graag bezighoudt met Spaanstalige projecten is al lang geen verrassing meer. Na de successeries La Casa de Papel en Élite kwam de streamingdienst in februari van 2022 met de film Through My Window. Dat verhaal bevatte, net zoals Élite, heel wat romantiek en seks, waardoor het op een succes kon rekenen.

Iets meer dan een jaar later verscheen er dan ook een tweede film in de franchise. In de sequel Through My Window: Across The Sea zien we hoe Raquel en Ares van elkaar waren gescheiden door studies. Uiteindelijk vonden de twee elkaar toch terug, maar dat lijkt in de derde en laatste film toch opnieuw stuk te lopen.

Through My Window: Looking At You

Het laatste deel heet Through My Window: Looking At You en zal op 23 februari 2024, bijna exact twee jaar na de eerste film, op Netflix verschijnen. Het liefdesverhaal tussen Ares en Raquel begon toen Raquel uit haar raam de knappe rijkeluiszoon Ares kon bespieden. Daarbij kreeg ze heel wat romantische gedachten, die ze uiteindelijk ook werkelijkheid kon laten worden nadat ze hem ontmoette.

Ondertussen begonnen de twee een relatie, maar toch lijken de twee ook heel erg van elkaar te verschillen. Dat zorgde in de tweede film zowel fysiek als mentaal voor een grote afstand tussen de twee. In de derde film beslissen de twee dan ook om uit elkaar te gaan. Maar daarna ontmoeten ze elkaar toch weer tijdens een winter in Barcelona en lijkt het toch moeilijk om de passie voor elkaar weg te steken.

Bekijk de trailer voor Through My Window: Looking At You hier:

Through My Window: Looking At You verschijnt op 23 februari. Liever een serie? Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...