‘Through My Window’ krijgt derde film op Netflix

Na de tweede film die deze zomer verschijnt, komt er ook nog een derde deel van Through My Window. Dat maakte Netflix dit weekend bekend. De film zal Through My Window: Looking At You heten en komt in juni 2024 uit.

Afgelopen weekend was er het grote Tudumevenement van Netflix. Daarbij deelde de streamingdienst heel wat nieuws over hun komende films en series. Zo was er al een eerste preview van Heartstopper en The Witcher, kregen we nieuws over het derde seizoen van Bridgerton, het tweede seizoen van Squid Game, enzovoort.

Maar ook de Netflixfilms kregen tijdens het evenement heel wat aandacht. Zo verscheen er een video waarin de castleden van Through My Window het over de titel van een derde film hadden. Daarmee maakt de streamingdienst ook ineens bekend dat er wel degelijk nog een vervolg komt.

Through My Window

Dat Netflix zich al eens graag bezighoudt met Spaanstalige projecten is al lang geen verrassing meer. Na de successeries La Casa de Papel en Élite kwam de streamingdienst in februari van 2022 met de film Through My Window. Dat verhaal bevatte, net zoals Élite, heel wat romantiek en seks, waardoor het op een succes kon rekenen.

De film Through My Window, of A través de mi ventana in het Spaans, gaat over Raquel (Clara Galle). Vanuit haar raam ziet ze de slaapkamer van rijkeluiszoon Ares (Julio Peña), waarna ze heel wat romantische gedachten begint te krijgen. Die gedachten worden werkelijkheid wanneer de twee elkaar ontmoeten. 

Vervolg

Een jaar na de release van de eerste, komt nu ook de tweede film eraan. Through My Window: Across The Sea verschijnt op 23 juni op Netflix, maar toch maakte de streamingdienst dus al bekend dat er nóg een film zit aan te komen.

Die film, die volgens de video dus Through My Window: Looking at You zal heten, zou in juni 2024 verschijnen.

Through My Window is beschikbaar op Netflix, Through My Window: Across The Sea verschijnt op 23 juni 2023 op de streamingdienst en Through My Window: Looking at You zal in juni 2024 verschijnen.

Meer
Lees meer...