Nieuwe Spaanse tienerfilm ‘Through My Window’ staat vanaf vandaag op Netflix

Wie dit weekend niet weet wat kijken kunnen we misschien de nieuwe, romantische dramafilm Through My Window aanraden. De Spaanse film, die een soort tienerversie van Fifty Shades of Grey is, staat namelijk vanaf vandaag op Netflix.

De Spaanse tienerfilm Through My Window, met de originele titel A través de mi ventana, volgt het verhaal van Raquel (Clara Galle) die al heel lang verliefd is op haar knappe buurman, Ares (Julio Peña), die ze stiekem in de gaten houdt, maar nog nooit heeft durven aanspreken.

Het verhaal

Raquel woont in een klein huisje in Barcelona, Spanje, recht tegenover de rijke Hidalgo familie. De Hidalgo’s zijn namelijk de eigenaars van Alpha 3, een van de meest invloedrijke bedrijven van het land. En hun hoofdkantoor bevindt zich in het grootse en mooiste gebouw van Barcelona. De nummer 3 in de naam van het bedrijf verwijst naar de drie erfgenamen van het imperium: de Hidalgo broers. De oudste zoon is Artemis (Eric Masip), de jongste heet Apolo (Hugo Arbues) en de middelste heet Ares. Net die laatste Griekse god is volgens Raquel de meest aantrekkelijke en het meest sexy van het trio.

De familie Hidalgo met links vader en moeder, uiterst rechts Apolo, daarnaast Artemis – bron: Netflix/Michael Oats

Ze heeft hem echter van veraf gadegeslagen, want tot haar grote ontsteltenis hebben ze nog geen woord met elkaar gewisseld. Maar Raquel heeft een heel duidelijke missie: Ares verliefd op haar laten worden. Ze is echter geen onschuldig, hulpeloos meisje en ze is zeker niet bereid om alles te verliezen om haar doel te bereiken, vooral niet zichzelf.

Through My Window

Through My Window is een verfilming van de originele op Wattpad geschreven roman uit 2016, van de Venezolaanse schrijfster Ariana Godoy. Films als After, die in hetzelfde genre als onze nieuwe Spaanse Netflixfilm ligt, maar ook The Kissing Booth en To All The Boys zijn verfilmingen van populaire Wattpadboeken.

Naast de hoofdrolspelers Galle, Peña, Arbues en Masip zien we nog acteurs Natalia Azahara, Emilia Lazo, Guillermo Lasheras en Pilar Castro in de film. De regisseur is Marçal Forés.

Wees gewaarschuwd voor enkele stomende scènes, maar verder veel kijkplezier!

Bekijk hieronder de trailer voor de nieuwe, romantische tienerfilm:

Through My Window staat vanaf vandaag op Netflix. Kijk je liever een serie, check dan eens deze lijst.

Meer
Lees meer...