Vervolg ‘Through My Window’ verschijnt volgende maand al op Netflix

Iets meer dan een jaar na de release van de eerste Through My Window zal in juni de sequel verschijnen. Dat maakte Netflix zonet bekend. De film is een Spaanse bewerking van een bestaande fanfic die enkele jaren geleden op Wattpad verscheen. Hij vervoegt het lijstje van films en series als Sex/Life, 365 Days en 50 Shades of Grey en focust dus vooral op de seksuele aantrekking tussen de twee hoofdpersonages.

Dat Netflix zich al eens graag bezighoudt met Spaanstalige projecten is al lang geen verrassing meer. Na de successeries La Casa de Papel en Élite kwam de streamingdienst in februari van 2022 met de film Through My Window. Dat verhaal bevatte, net zoals Élite, heel wat romantiek en seks, waardoor het op een succes kon rekenen. Genoeg redenen voor Netflix om er een vervolg aan te breien, en dat vervolg verschijnt al op 23 juni op de streamingdienst.

Through My Window

De film Through My Window, of A través de mi ventana in het Spaans, gaat over Raquel (Clara Galle). Vanuit haar raam ziet ze de slaapkamer van rijkeluiszoon Ares (Julio Peña), waarna ze heel wat romantische gedachten begint te krijgen. Die gedachten worden werkelijkheid wanneer de twee elkaar ontmoeten. Op elk geschikt moment lijken de twee samen te verdwijnen om een intiem moment te beleven. Maar toch loopt het ook verkeerd, want Ares is en blijft een tiener die niet zeker weet wat hij wil.

Na de release in februari 2022 kon Through My Window op heel wat aandacht rekenen. De film bevatte namelijk heel wat pikante scènes, wat altijd helpt bij de kijkcijfers. De aandacht zorgde er ook voor dat de film twee maanden na de release al groen licht kreeg voor een vervolg. Die heet Through My Window: Across the Sea of A través del mar en verschijnt volgende maand op Netflix.

Across the Sea

Om de bekendmaking van de releasedatum te vieren, deelde Netflix ook al de trailer. Zo zien we hoe Raquel ondertussen studeert in Barcelona, terwijl Ares zijn tijd in Stockholm doorbrengt. De twee zijn dus aangewezen op berichtjes, videogesprekken én ingebeelde afspraakjes. Maar wanneer het San Juan-feest eraan komt, wordt Raquel verrast door een bezoekje van Ares, waarna ze samen op vakantie vertrekken.

Bekijk de trailer hier:

Through My Window: Across the Sea verschijnt op 23 juni op Netflix.

Meer
Lees meer...