Netflixfilm ‘Through My Window’ krijgt binnenkort een vervolg

De romantische Spaanse Netflixfilm Through My Window krijgt een sequel. Dat maakte Netflix zelf bekend op hun website Tudum. Through My Window is een tienerfilm gebaseerd op een bestaand Wattpadverhaal en staat sinds februari 2022 op de streamingdienst. Het vervolg zal Across The Sea heten.

Dat Netflix zich al eens graag bezighoudt met Spaanstalige projecten is al lang geen verrassing meer. Na de successeries La Casa de Papel en Élite kwam de streamingdienst in februari van dit jaar met de film Through My Window. Dat verhaal bevatte, net zoals Élite, heel wat romantiek en seks, waardoor het op een succes kon rekenen. Genoeg redenen voor Netflix om er een vervolg aan de breien, dus.

Through My Window

De film Through My Window, of A través de mi ventana in het Spaans, gaat over Raquel (Clara Galle). Vanuit haar raam ziet ze de slaapkamer van rijkeluiszoon Ares (Julio Peña), waarna ze heel wat romantische gedachten begint te krijgen. Die gedachten worden werkelijkheid wanneer de twee elkaar ontmoeten. Op elk geschikt moment lijken de twee samen te verdwijnen om een intiem moment te beleven. Maar toch loopt het ook verkeerd, want Ares is en blijft een tiener die niet zeker weet wat hij wil.

Na de release in februari 2022 kon Through My Window op heel wat aandacht rekenen. De film bevatte namelijk heel wat pikante scènes, wat altijd helpt bij de kijkcijfers. Dat succes hielp de film nu ook aan een sequel. Die zal Through My Window: Across the Sea of A través del mar heten. De opnames daarvoor zijn net gestart.

In die film zullen we de relatie tussen Raquel en Ares verder uitgediept zien. Naast de twee hoofdpersonages keren ook Artemis (Eric Masip), Apolo (Hugo Arbués), Claudia (Emilia Lazo), Daniela (Natalia Azahara) en Yoshi (Guillermo Lasheras) terug. Daarnaast zullen ook een aantal nieuwe personages hun intrede maken. Wanneer de film precies uitkomt, is nog niet bekend.

Kijk je liever een serie? Bekijk dan hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...