‘Elite’ seizoen 5 staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar het nieuwe seizoen van Elite. De populaire Spaanse reeks is al toe aan z’n vijfde seizoen. Daarin maken we opnieuw kennis met een aantal nieuwe studenten en – jawel – ook nu wordt er weer een lijk gevonden.

De studenten van Las Encina zijn terug! Vanaf vandaag is het vijfde seizoen van de populaire Spaanse Netflixreeks Elite te vinden op Netflix. En het lijkt erop dat het opnieuw een spannend seizoen wordt.

Elite seizoen 5

Sinds het vierde seizoen van Elite is een groot deel van de cast vervangen omdat de oudste personages op het einde van het derde seizoen afstudeerden. Maar de intriges, het overspel en de moorden, die zijn de studenten van Las Encina nog niet kwijt. In de trailer voor het vijfde seizoen was zo te zien dat er ook nu weer een lijk gevonden wordt. Het is daarbij nog niet duidelijk wie het is, maar het is wel duidelijk dat er opnieuw een link is met de studenten van Las Encina.

In het vijfde seizoen maken we kennis met enkele nieuwe personages. Het gaat daarbij om de Argentijnse Valentina Zenere, de Braziliaan André Lamoglia en de Franse acteur Adam Nourou. Vooral Valentina, die Isadora speelt in de reeks, kregen we al veel te zien in de trailer. Zij lijkt de nieuwe Queen Bee te worden op de school, tot ongenoegen van de andere populaire meisjes.

Bekijk hier de trailer voor het vijfde seizoen van Elite:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...