‘Elite’ seizoen 5 krijgt officiële trailer

Volgende week is de Spaanse Netflixreeks Elite terug voor het vijfde seizoen. Dat seizoen heeft nu een officiële trailer gekregen. Daarin krijgen we enkele nieuwe gezichten te zien, maar ook nu wordt er een lijk gevonden en lijken de studenten van Las Encina bij de dood betrokken te zijn.

De populaire Spaanse Netflixreeks Elite pakt volgende week al uit met het vijfde seizoen. Vanaf vrijdag 8 april kan je ontdekken hoe het nog gaat met de studenten van Las Encina. En uit de trailer blijkt alvast dat er opnieuw opschudding komt.

Elite seizoen 5

Sinds het vierde seizoen van Elite is een groot deel van de cast vervangen omdat de oudste personages op het einde van het derde seizoen afstudeerden. Maar de intriges, het overspel en de moorden, die zijn de studenten van Las Encina nog niet kwijt. Ook in het vijfde seizoen lijkt er weer iemand vermoord te worden. Wie het deze keer is, wordt nog niet duidelijk in de trailer. We krijgen wel al beelden te zien van verschillende personages wiens schooluniform onder het bloed zit. Zijn zij allemaal betrokken bij de moord?

We krijgen in de trailer wel al een blik op de nieuwe personages in het vijfde seizoen. Het gaat daarbij om de Argentijnse Valentina Zenere, de Braziliaan André Lamoglia en de Franse acteur Adam Nourou. Vooral Valentina, die Isadora speelt in de reeks, krijgen we al veel te zien. Zij lijkt de nieuwe Queen Bee te worden op de school, tot ongenoegen van de andere populaire meisjes. Het vijfde seizoen van Elite is vanaf volgende week vrijdag, 8 april 2022, te zien op Netflix.

Bekijk hier de trailer voor het vijfde seizoen van Elite:

Het vijfde seizoen van Elite verschijnt op vrijdag 8 april. Tot dan kan je iets anders vinden op onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...