Tweede ‘Through My Window’ vanaf nu te zien op Netflix

Iets meer dan een jaar na de release van de eerste Through My Window is nu ook de sequel te zien op Netflix. De film is een Spaanse bewerking van een bestaande fanfic die enkele jaren geleden op Wattpad verscheen. Hij vervoegt het lijstje van films en series als Sex/Life365 Days en 50 Shades of Grey en focust dus vooral op de seksuele aantrekking tussen de twee hoofdpersonages.

Dat Netflix zich al eens graag bezighoudt met Spaanstalige projecten is al lang geen verrassing meer. Na de successeries La Casa de Papel en Élite kwam de streamingdienst in februari van 2022 met de film Through My Window. Dat verhaal bevatte, net zoals Élite, heel wat romantiek en seks, waardoor het op een succes kon rekenen.

Het was dan ook niet lang wachten op de bevestiging van een tweede film. Die is er met Through My Window: Across The Sea nu ook officieel gekomen. Ondertussen maakte Netflix zelfs al de komst van een derde film bekend.

Through My Window: Across The Sea

Maar eerst is er dus de tweede film in het rijtje. In de eerste film zagen we Raquel (Clara Galle) die vanuit haar raam de slaapkamer van rijkeluiszoon Ares (Julio Peña) zag. Dat zorgde bij haar voor heel wat romantische gedachten. Die gedachten worden werkelijkheid wanneer de twee elkaar ontmoeten. Op elk geschikt moment lijken de twee samen te verdwijnen.

In de sequel Through My Window: Across The Sea zien we hoe Raquel en Ares van elkaar zijn gescheiden. Raquel studeert in Barcelona, terwijl Ares zijn tijd in Stockholm doorbrengt. De twee zijn dus aangewezen op berichtjes, videogesprekken én ingebeelde afspraakjes. Maar wanneer het San Juan-feest eraan komt, wordt Raquel verrast door een bezoekje van Ares, waarna ze samen op vakantie vertrekken.

Bekijk de trailer van Through My Window: Across The Sea hier:

Through My Window: Across The Sea is nu te zien op Netflix. Heb je liever een serie? Bekijk dan hier onze lijst met 50 beste series.

Meer
Lees meer...