Meg Ryan zwaar bekritiseerd voor plastische chirurgie, maar wie zijn wij om te oordelen?

De Amerikaanse actrice Meg Ryan is de laatste nieuwe celeb waar tabloids maar niet over kunnen zwijgen. Ze verschijnt nog amper in het openbaar, maar media kunnen niet zwijgen over hoe erg haar plastische chirurgie is fout gelopen. Jep, Ryan staat nu op een lijst met Kate Winslet en Renée Zellweger. 

Ze komt nog amper in het openbaar, maar voor de Paris Fashion Show maakt Meg Ryan een uitzondering. Bijna onmiddellijk deelden roddelwebsites en nieuwswebsites gossip over het gezicht van de Amerikaanse actrice.

The Mirror zegt dat Meg Ryan er “onherkenbaar” uitziet

The Mirror

Volgens India Today ziet ze eruit als een “compleet andere persoon”

India Today

Hollywood Life spreekt over een “different facial look

Hollywood Life

Hoever kan je gaan?

De 53-jarige actrice is niet de eerste celebrity die zwaar bekritiseerd wordt voor plastische chirurgie. Haar collega Renée Zellweger is ook al volledig neergehaald door de roddelpers omdat ze te veel aan haar gezicht zou laten werken hebben.

De vraag is dan in hoeverre wij mogen oordelen. We mogen niet vergeten dat die actrices ook maar mensen zijn en zij ook grenzen hebben aan hoeveel kritiek ze kunnen verdragen. Gelukkig kennen heel wat mensen die grens wél en vragen ze om meer begrip voor de sterren.

YouTube @Celebrities Plastic Surgery

“Walgelijk hoe Twitter Meg Ryan zo afslacht omdat ze … shock … oud wordt!”

“Give Meg Ryan a break – she looks great!”

De nagel op de kop

Bron: The Daily Edge

Meer
Lees meer...