Megan Desaever (‘Temptation Island’) krijgt haar eigen reeks op Streamz: ‘Megan: een bewogen jaar’

Streamz pakt dit najaar uit met een nieuwe realityreeks. Het gaat om Megan: een bewogen jaar, waarin we het afgelopen jaar van Megan Desaever zullen volgen. Megan, die in 2018 met haar toenmalige vriend Kevin deelnam aan Temptation Island, leeft tegenwoordig een luxeleventje in Dubai, maar een ongelukkige uitspraak in een interview zorgde ervoor dat ze vervolgd werd voor fiscale fraude. Dat zullen we allemaal te zien krijgen in de reeks.

Sinds haar deelname aan Temptation Island in 2018 kreeg de carrière van Megan Desaever een flinke boost. Daardoor combineert ze nu een luxeleven in Dubai, met het normale leven bij mama Vanessa in Oostende. Streamz kon haar het afgelopen jaar volgen en dat was – zoals de titel van het programma meteen bevestigt – een bewogen jaar.

Megan: een bewogen jaar

Het is niet de eerste keer dat Megan te zien is in een Streamz Original. Enkele jaren geleden deelde ze haar verhaal in OnlyFans: de naakte Vlaamse waarheid. Toen zette Megan nog haar eerste stapjes op het platform, maar ondertussen is ze een fulltime content creator op OnlyFans. En dat zorgt ervoor dat ze heel wat geld verdiende.

Maar Megan vertelde in een interview dat ze “geen belastingen betaalt”. En dat was ook de overheid niet ontgaan. Megan verdient grof geld op OnlyFans en ook als influencer, maar dat geld geeft ze dus niet aan bij de overheid. Daardoor werd ze aangeklaagd voor fiscale fraude. Ook deze rechtszaak zal deel uitmaken van de reeks van Streamz.

We zullen Megan volgen tijdens haar dagelijkse leven. Daarbij volgen we haar glamoureuze leven in Dubai van photoshoots op parelwitte stranden, een woestijnsafari in de rode duinen tot feestjes op luxe jachten en clubs. Maar we krijgen Megan ook te zien in haar thuishaven in Oostende. Daar komt ze tot rust en heeft ze openhartige gesprekken met haar mama. Ze hebben het daarbij over haar stormachtige relaties, nieuwe liefde Oliver, gecompliceerde familiebanden en niet-onbesproken financiën. Daarnaast zullen we ook Stevie Burns, Dylan Vanderwal en Loïs Kitzen van Ex On The Beach: Double Dutch te zien krijgen in de reeks.

Bekijk hier de aankondiging van de reeks:

Megan: een bewogen jaar is dit najaar te zien op Streamz.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...