Left Right
scrollTop top

Streamz stelt documentairereeks ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’ voor met heel wat bekende namen


OnlyFans: De Naakte Vlaamse waarheid Streamz
© Streamz

OnlyFans bestaat nog maar vijf jaar, maar is in die tussentijd uitgegroeid tot een gigantisch fenomeen. Steeds meer mensen wagen zich erop en bieden tegen betaling van een maandelijks abonnement exclusieve content aan voor hun fans. Meestal gaat het om weinig verhullende beelden.

Nu de website ook in Vlaanderen – met onder andere Temptation Island-ster Megan – aan populariteit wint, vond regisseur & documentairemaker Cheeru Mampaey het tijd om het fenomeen eens van naderbij te gaan bekijken. Op het eerste zicht klinkt alles namelijk fantastisch want de bedragen die rondgaan, lijken gigantisch.

“Wat drijft hen?”

Mampaey kreeg voor zijn documentatie OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid tien Vlaamse content creators van het platform voor zijn lens. Hij vroeg hen waarom ze op OnlyFans actief zijn en wat daarbij hun grenzen zijn. Ook komt aan bod hoe hun vrienden en familie reageerden op hun beslissing.

Mampaey heeft het met de tien OnlyFans-creators ook over de eventuele gevaren. Wat denken zij er bijvoorbeeld van dat de kans bestaat dat hun kinderen later eventueel die foto’s te zien zullen krijgen. “Toen ik pas over OnlyFans hoorde, was ik direct gefascineerd en ik wilde ik vooral uitzoeken wat de makers drijft om te kiezen voor deze content te verkopen op dit platform”, zegt maker Cheeru Mampaey uit in een persbericht. Hij laat tot slot ook de betalende fans van de accounts aan het woord.

Cast

De cast van de docureeks bestaat uit realityster en influencer Jamecia Baker (Ex on the beach), realityster en influencer Yana Daems (Temptation Island), realityster en influencer Megan Desaever (Temptation Island), het koppel Jonie & Aaron, die 7 jaar samen zijn en stopten met hun werk om zich toe te leggen op OnlyFans, model en studente boekhouding Zoë Coeckaerts, pornoproducente Elise Van Vlaanderen, fulltime OnlyFans content creator Lina Roselina, kapper Steve / Fabio Godi en fulltime OnlyFans content creator Shauni Wille / Riley Eden.

OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid zal in het najaar van 2021 te zien zijn op Streamz.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…