Megan Desaever over aankomende trouw en verhuis naar Engeland: “Heb eindelijk rust gevonden”

Er staan grote veranderingen te gebeuren bij Megan Desaever (25), de bekendste realityster van Vlaanderen. Binnenkort vertrekt ze namelijk naar Las Vegas om met haar grote liefde Oliver in het huwelijksbootje te stappen. Daarna verhuist ze naar Engeland om bij hem te wonen.

De nog steeds maar 25-jarige Megan Desaever heeft er een turbulente periode op zitten. Op zakelijk vlak werd ze veroordeeld voor sociale fraude via de horecazaak van haar vader in Oostende. Daar bovenop kwam nog eens de rel rond haar OnlyFans-account waar ze geen belastingen op betaalt. Op persoonlijk vlak was er dan weer de afgesprongen verloving met Dennis Roos.

Al deze zaken worden belicht in de realityreeks Megan: Een Bewogen Jaar, die sinds deze week op Streamz staat. Daar valt gelukkig ook goed nieuws te horen. Afgelopen juni leerde Megan Desaever op Ibiza namelijk de Britse zakenman Oliver kennen. De twee waren meteen dolverliefd en die liefde is er nog niet minder op geworden sindsdien.

Huwelijk en verhuis

Olivier vroeg een tijd geleden Megan dan ook ten huwelijk in de Filipijnen, waarop zij volmondig “ja”‘ zei. “Volgende week vertrekken we naar Amerika. We reizen onder andere naar Las Vegas, waar we – in zeer beperkte kring – zullen trouwen in zo’n wedding chapel. Ons echte feest volgt over een half jaar, met alle mensen die we graag zien”, zegt Megan daarover in een interview met HLN.

Na die reis verhuist Megan naar Engeland, waar Oliver woont. Haar plannen om te verhuizen naar Dubai zijn dus opgeborgen. “Het hoeft niet meer, als ik maar bij Oliver ben. Mijn leven was lange tijd écht een rollercoaster, maar nu heb ik eindelijk rust gevonden”, besluit ze.

Meer
Lees meer...