Meghan Markle wil acteercarrière herlanceren in Hollywood

Volgens insiders zou Meghan Markle terug willen keren als actrice. De hertogin van Sussex nam daarvoor al contact op met verschillende regisseurs uit Hollywood. Meghan Markle was voor het laatst in 2017 te zien in Suits.

Meghan Markle brak in 2020 samen met haar man prins Harry met het Britse koningshuis toen ze zich terugtrokken als senior royals. Sindsdien heeft het paar meerdere zaken uitgeprobeerd. Zo was er het veelbesproken interview met Oprah. Hun deal met Spotifty bleek minder succesvol. De overeenkomst met Netflix leverde dan weer – ondanks de geannuleerde animatieserie van Meghan Markle – wel meerdere programma’s op.

Suits

Sinds enige tijd zou Meghan Markle echter zin hebben om opnieuw te acteren. “De herhalingen van Suits zijn zo’n grote hit en Meghan krijgt er heel wat positieve commentaar op. Daarom is ze opnieuw enthousiast over acteren”, legt een insider uit aan Daily Records.

“Ze heeft de voorbije vijf jaar een heleboel aanbiedingen gekregen, maar sloeg ze af omdat ze echt probeerde het koninklijke leven te omarmen en later een nieuw pad achter de schermen in Hollywood in te slaan met Harry. Maar nu is dat allemaal veranderd. Nu andere kansen opdrogen, is ze actief op zoek naar rollen en praat ze met een aantal grote regisseurs en producers”, klinkt het verder nog. “Harry steunt dit alles voor honderd procent. Acteren is wat Meghan kent en waar ze altijd van heeft gehouden.”

Rachel Zane

Meghan Markle is als actrice vooral bekend als Rachel Zane. Die rol speelde ze zeven seizoenen lang in Suits. In 2018 was Markle voor het laatst op televisie te zien al actrice.

Meer
Lees meer...