Prins Harry en Meghan Markle stellen volgende reeks voor Netflix voor: ‘Live to Lead’

De docureeks Harry & Meghan is nog maar net te vinden op Netflix, maar Prins Harry en Meghan Markle hebben nu al hun volgende project aangekondigd. Het gaat om de reeks Live to Lead waarin de twee in dialoog zullen gaan met “buitengewone leiders”.

Op 31 december 2022 verschijnt de tweede titel van Prins Harry en Meghan Markle op Netflix. Na de succesvolle docureeks Harry & Meghan gooit het koppel het over een andere boeg. In Live to Lead geven ze het woord aan “buitengewone leiders” uit verschillende velden.

Live to Lead

Live to Lead is geïnspireerd op een uitspraak van Nelson Mandela. Die stelt dat wat telt in het leven niet is dat je geleefd hebt, maar dat het gaat om het verschil dat je maakt in het leven van anderen. Daarom laten Harry en Meghan in de afleveringen verschillende leiders aan het woord. Het gaat om mensen uit verschillende velden, die elk op hun eigen manier voor verandering hebben gezorgd.

De docureeks bestaat uit zeven afleveringen, waarin telkens één leider centraal staat. Het gaat daarbij om de Amerikaanse rechter en socialerechtenactivist Bryan Stevenson, de Zweedse milieuactiviste Greta Thunberg, de Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern, de Zuid-Afrikaanse anti-apartheidsactivist Albie Sachs, de kapitein van het Zuid-Afrikaanse rugbyteam Siya Kolisi, de Amerikaanse feministe en socialerechtenactiviste Gloria Steinem en de Amerikaanse rechter Ruth Bader Ginsburg. Vooral die laatste is opmerkelijk want Bader Ginsburg overleed in september 2020. Maar Harry en Meghan konden haar dus nog voor haar dood spreken voor de docureeks.

Live to Lead is vanaf zondag 31 december 2022 te zien op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer voor Live to Lead:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...