‘Harry & Meghan’: Tweede deel omstreden documentaire nu te zien op Netflix

Volume II van de beruchte Netflixdocumentaire Harry & Meghan is nu te zien op de streamingdienst. Het gaat om aflevering vier tot en met zes. In het eerste deel zagen we hoe de twee elkaar leerden kennen en hoe Harry besloot om zijn familie te beschermen tegen de media en het Instituut. In het tweede deel gaan Harry en Meghan verder in op hun afscheid van het Britse koningshuis.

Eén week geleden deelde Netflix de eerste drie afleveringen van Harry & Meghan. Die documentaire zorgde meteen voor heel wat opspraak, vooral in de Britse pers. Netflixkijkers konden de reeks wel smaken, want Harry & Meghan maakte het beste debuut voor een docureeks ooit op de streamingdienst.

Harry & Meghan

De eerste drie van zes afleveringen van Harry & Meghan zijn sinds afgelopen donderdag te bekijken op Netflix. Eind maart 2020 namen prins Harry en Meghan Markle afscheid als senior royals van het Britse koningshuis. Het eerste deel van documentairereeks ging vooral over hoe het koppel elkaar had leren kennen en de moeilijke integratie in het Britse koningshuis.

Volume II draait vooral over het nieuwe leven van Harry en Meghan buiten het Instituut (bijnaam van het Britse koningshuis, red.). In een trailer konden we al zien hoe de twee opgelucht waren om “de vlucht naar de vrijheid” te nemen. De documentaire heeft het onder andere ook over het miskraam van Meghan Markle, iets waarvoor ze de Daily Mail verwijt.

Harry & Meghan staat sinds vandaag volledig op Netlix.

Meer
Lees meer...