Beruchte docureeks ‘Harry & Meghan’ vanaf nu te zien op Netflix

Nadat The Crown al voor de nodige drama zorgde, komt Netflix nu ook met een docuserie over prins Harry en Meghan Markle. Het eerste deel van die zesdelige documentaire is vanaf vandaag, 8 december, te zien op de streamingdienst. En die zal zonder twijfel al voor de nodige commotie zorgen.

Dat het leven in het Britse koningshuis er soms als een soap uitziet, hoeven we je niet meer te vertellen. Sinds de komst van de fictiereeks The Crown en het vertrek van prins Harry naar de Verenigde Staten, wordt het koningshuis nauwlettend in de gaten gehouden. De geruchtenmolen lijkt niet stil te staan, en daar doen prins Harry en Meghan Markle met hun nieuwe docureeks op Netflix nog een schepje bovenop doen. Harry & Meghan is vanaf vandaag te zien.

Harry & Meghan

Eind maart 2020 namen prins Harry en Meghan Markle afscheid als senior royals van het Britse koningshuis. Het koppel trok naar de Verenigde Staten en smeet zich op heel wat projecten. Meghan Markle bracht een kinderboek uit, Harry ging aan de slag bij een start-up in Silicon Valley en samen sloten ze een exclusief contract met Netflix.

Die deal met Netflix had van bij het begin de bedoeling om een documentaire te maken rond Harry en Meghan. Maar die liet uiteindelijk heel wat langer op zich wachten dan velen hadden gehoopt. De dood van Queen Elizabeth II en de gevoeligheden daarrond hebben er echter voor gezorgd dat de streamingdienst besloot de release uit te stellen. Maar die release is er nu dus wel.

Eerste deel

Het eerste deel verschijnt vandaag, op 8 december, en het tweede deel zal op 15 december volgen. In deel 1 krijgen we vooral te zien hoe Harry en Meghan elkaar hebben leren kennen. Daarin lijkt de relatie aanvankelijk ook goed ontvangen te worden, tot de tabloids alsmaar negatiever beginnen worden over Meghan.

Dat zou er uiteindelijk voor zorgen dat het koppel naar de Verenigde Staten verhuist en afscheid neemt van hun koninklijke titels. In Harry & Meghan vertelt het duo hoe zij die tijd hebben beleefd en wat er precies allemaal is gebeurd achter de schermen.

Bekijk de trailer van Harry & Meghan hier:

Het eerste deel van Harry & Meghan is nu te zien. Het tweede deel volgt op 15 december.

Meer
Lees meer...