Meghan Markle lanceert kinderboek ‘The Bench’ geïnspireerd door Harry en zoon Archie

Meghan Markle maakt binnenkort haar debuut als schrijfster van kinderboeken. Op 8 juni komt namelijk haar eerste kinderboek uit. Het kreeg de naam The Bench en vertelt het verhaal van de speciale band tussen een vader en zoon door de ogen van een moeder.

Sinds Meghan Markle en haar man Harry zich terugtrokken als senior royals hebben ze niet stilgezeten. Er was uiteraard het beruchte interview met Oprah Winfrey, maar er zijn ook zowel met Netflix als Spotify lucratieve deals gesloten om content te maken. Daarnaast zijn er ook al langer geruchten dat Meghan Markle politieke ambities zou koesteren.

Relatie tussen vaders en zonen

Maar eerst heeft de voormalige actrice haar op iets helemaal anders gestort: een kinderboek. The Bench, uitgegeven door Random House Children’s Books, gaat volgens het persbericht over “de evoluerende en groeiende relatie tussen vaders en zonen. “Het herinnert ons aan de vele manieren waarop liefde vorm kan krijgen en uitgedrukt kan worden in een modern gezin.”

The Bench begon als een gedicht dat ik voor mijn man schreef op Vaderdag, de maand nadat Archie was geboren. Dat gedicht werd uiteindelijk dit verhaal”, zegt Meghan in een verklaring. Zij verzorgde de tekst en zal ook het audioboek inspreken. De tekeningen in het boek worden verzorgd door Christian Robinson, die in het verleden al werkte voor Pixar en Sesame Street.

“Voor elk gezin”

“Christian heeft prachtige en etherische aquarelillustraties toegevoegd die de warmte, vreugde en troost van de relatie tussen vaders en zonen uit alle lagen van de bevolking weergeven. Deze voorstelling was bijzonder belangrijk voor mij. Christian en ik hebben geprobeerd om deze speciale band nauwkeurig weer te geven door een inclusieve lens. Ik hoop dat The Bench resoneert met elk gezin, ongeacht de samenstelling”, legt Meghan uit.

Bron: Random House

Meer
Lees meer...