Left Right
scrollTop top

Meisje van 13 belandt in ziekenhuis na mislukte TikTok-hack


TikTok kind
© Shutterstock

Een meisje van 13 uit het Verenigd Koninkrijk is in het ziekenhuis belandt na een mislukte TikTok-hack. Ze probeerde een valse tongpiercing te maken met magnetische balletjes, maar slikte de balletjes in, waardoor ze last kreeg van haar maag en blindedarm.

Iedereen heeft wel al eens geprobeerd om een TikTok-hack na te doen. Of het nu gaat om de virale feta pasta, een dansje of een nieuwe haarstijl, TikTok heeft voor elk wat wils. Maar soms gaat het fout. En daar kan de 13-jarige dochter van Faye Elizabeth over meespreken.

Valse tongpiercing

Faye Elizabeth deelde haar verhaal aan de lokale nieuwssite Liverpool Echo om zo andere ouders alert te maken voor het gevaar van TikTok-hacks. Haar dochter probeerde probeerde namelijk een TikTok-filmpje na te doen, maar daarbij liep het fout. In de video gebruikte iemand twee magnetische balletjes om een tongpiercing te faken, zonder dat daar naalden bij te pas komen. Maar dat verliep bij haar dochter niet helemaal volgens plan.

Het meisje van 13 slikte de balletjes in, waardoor ze in haar maag en blindedarm terechtkwamen. Het meisje begon te braken en kreeg zware buikpijn. In het ziekenhuis bleek dat het meisje in totaal vijftien balletjes had ingeslikt en dat deze allemaal samengehecht waren, waardoor ze vast kwamen te zitten in haar maag en blindedarm. Deze moesten chirurgisch verwijderd worden. Tijdens de operatie moest een deel van de maag van het meisje verwijderd worden en opnieuw samengehecht. Eén balletje kwam terecht in haar blindedarm en moest met een andere ingreep verwijderd worden. In totaal duurde de operatie 6 uur en het meisje moet nu ook nog eten via een sonde.

Het is niet de eerste keer dat het misgaat met deze challenge op TikTok. Eerder was er ook al een jongen van 11 die vijf magnetische balletjes inslikte. Hij moest twee operaties ondergaan om de balletjes te verwijderen.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…