Left Right
scrollTop top

Mensen zamelen geld in om Kylie Jenner de jongste miljardair te maken


Mensen zamelen geld in om Kylie Jenner de jongste miljardair te maken

Een aantal dagen geleden raakte het bekend dat de 20-jarige Kylie Jenner al een vermogen had van 900 miljoen dollar. Maar mensen vonden dat ze aan één miljard moet geraken en willen haar daarbij helpen. Daarom werd een crowdfunding gestart om haar de jongste miljardair te maken. 

Een aantal dagen geleden raakte bekend dat Kylie Jenner, van de Kardashian/Jenner-clan, onderweg was om miljardair te worden. De jongste van de familie is ook de rijkste en heeft ongeveer 2,5 keer meer geld dan haar 37-jarige halfzus, Kim Kardashian. Kylie heeft namelijk een vermogen van 900 miljoen dollar (zo’n 685 miljoen euro), dus ze is er bijna.

Geldinzameling

Als Kylie snel aan een miljard komt, zal ze wellicht de jongste miljardair ter wereld zijn. Maar de kans dat ze op haar eentje de laatste 100 miljoen dollar moet sparen, is erg klein.

De Amerikaanse social media-bekendheid Josh Ostrovsky probeert haar nu te helpen aan de laatste 100 miljoen dollar door een inzamelingsactie. Hij startte namelijk een actie op gofundme.com om Kylie te helpen aan een vermogen van een miljard dollar. Josh zegt zelfs dat hij het hartverscheurend vindt dat Kylie slechts 900 miljoen dollar heeft. “Ik wil niet leven in een wereld waarin Kylie Jenner geen miljard heeft”, staat te lezen op de crowdfundingpagina.

Ondertussen zijn heel wat mensen aan het doneren. Er is al 1.738 dollar gedoneerd op 3 dagen tijd. De vraag is nu of ze werkelijk aan 1 miljard dollar te komen.

Ga jij ook geld doneren aan Kylie Jenner?


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.478.447
 • Aantal
  doden
  1.159.319
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810