Met deze 5 tips blijf jij deze zomer stralen

Deze zomer is niet helemaal hoe we hem hadden voorgesteld, maar zelfs tijdens je staycation thuis is dat zomergevoel niet ver weg. Met de volgende tips geniet jij de komende maanden van een zomerse gloed op je wangen en een gezonde huid.

1. Reinig je gezicht een minuut lang om de dag goed te beginnen (en te eindigen)

https://www.instagram.com/p/B2L672wCCzN/

Schoonheidsspecialiste Nayamka Roberts-Smith stelde onlangs deze simpele reinigingsmethode voor om je huid te doen stralen. Wat heb je nodig? Je favoriete cleanser en een minuutje van je tijd. Was je gelaat gedurende 60 seconden, zodat je grondiger reinigt en geen enkel plekje op je huid mist. Dankzij deze nieuwe methode heb je minder kans op puistjes, omdat er geen enkel make-uprestje overblijft. Bovendien start je je dag létterlijk met een schone lei.

Op zoek naar een goede cleanser of dagcrème om je dag te beginnen? Dan heeft Avène een grote reeks aan producten voor je klaar.

2. Eerst smeren, dan genieten

https://www.instagram.com/p/CCp-YyFquPN/

Een sun-kissed look voor deze zomer? Of wil je voorbereid zijn op een bloedhete zomerdag? Dan is een goede reeks zonneproducten een must. Zonnecrème, een verfrissende (maar beschermende) spray, aftersun … Je huid zal je dankbaar zijn! Integreer ook zonnecrème in je dagelijkse make-uproutine door producten te gebruiken met SPF. Voor dit alles ben je bij La Roche-Posay aan het juiste adres.

3. Water, water, water … en de rest komt later

https://www.instagram.com/p/B-B1KgWBHsK/

Een gezonde huid begint met een goede hydratatie van binnenuit. Probeer elke dag minstens 1,5 liter water te drinken en de resultaten komen vanzelf. Je huid klaart op en jij kan er tegenaan voor de rest van de dag. Geen fan van een saaie fles water? Voeg er dan je favoriete fruit of schijfjes komkommer aan toe.

4. Kies je favoriete zomergeurtje uit

https://www.instagram.com/p/B6kjt1RFlkO/

Een zomers parfum dat je instant een vakantiegevoel bezorgt? Yes please! De juiste geur neemt je in een oogwenk mee naar dat prachtige verlaten strand waar de zon zich van haar beste kant laat zien. Bovendien is het ook de ideale gelegenheid om te experimenteren met diverse geurtjes bij dit warmere weer. En goed nieuws, want vanaf nu hoef je niet overal een glazen flesje mee te sleuren. Dankzij Travalo kan je je favoriete parfum meenemen op vakantie, daguitstap, naar je werk … in een handige spray die perfect in je handtas past.

5. Verwen jezelf af en toe met een masker

https://www.instagram.com/p/B2T2YHdoyIo/

Nu je zomervakantie zich grotendeels thuis afspeelt, kan je er maar beter het beste van maken. Zoals jezelf verwennen met een (gezichts)masker. Maar niet enkel je gezicht kan een opkikkertje gebruiken, want na een lange dag in de zon heeft ook je haar extra verzorging nodig. Zeker wanneer je gekleurde lokken hebt. Zo ga je verkleuring tegen en zijn je haren summerproof!

Meer
Lees meer...