Met deze tool kom je op Bol.com nooit nog 2 cent te kort om die verzendkosten te kunnen vermijden

De Belgische blogger en laatstejaarsstudent Jelle Van Vliet was het beu om telkens enkele centjes tekort te komen om bij een bestelling op Bol.com geen verzendkosten te moeten betalen. Daarom heeft hij een website ontwikkeld waarmee je spotgoedkope producten op de online winkel kan vinden, waardoor je wel aan het minimumbedrag komt.

We kennen het allemaal – zelf hebben we er ook al om gevloekt – als je al eens een bestelling hebt geplaatst op internetwinkel Bol.com: vaak is je bestelling net te goedkoop om geen verzendkosten te moeten betalen. Je moet namelijk voor minstens 20 euro bestellen, anders komt er 1,99 euro aan verzendkosten bij. Maar er zijn zo veel producten in de catalogus die 19,95 of 19,99 euro kosten.

Het wordt pas helemaal frustrerend als er bijvoorbeeld korting wordt aangeboden op een product van 21 euro, waardoor het nog maar 19,95 euro kost. Want dan betaal je eigenlijk omwille van de korting in totaal 21,94 euro door de verzendkosten die er dan bij komen. Meer dan zonder korting. Gelukkig is er een oplossing: een spotgoedkoop e-book aan je bestelling toevoegen.

Dat is waar de nieuwe tool van Van Vliet je aardig bij kan helpen. Op deze website geef je gewoon aan hoeveel cent je tekort komt voor gratis verzending, en de tool reikt je een product aan dat je vervolgens met een klik aan je winkelmandje kan toevoegen.

Meer
Lees meer...