Mike Tyson en Jake Paul dagen elkaar uit tijdens eerste persconferentie voor langverwachte bokskamp op Netflix

De aanloop naar de bokswedstrijd tussen Jake Paul en Mike Tyson is opnieuw begonnen. De kamp is deze zomer uitgesteld door gezondheidsproblemen van de 58-jarige Mike Tyson, maar gaat nu toch door op 15 november. Afgelopen weekend stonden beide boksers al eens tegenover elkaar tijdens een persconferentie.

De bokswedstrijd tussen Tyson en Paul werd al van bij de aankondiging kritisch bekeken. Mike Tyson mag dan al een voormalige wereldkampioen zijn, hij is ook al 58 jaar zijn. Bovendien dateert zijn laatste officiële wedstrijd van 19 jaar geleden. Jake Paul krijgt dan weer kritiek omdat hij voor de zoveelste keer een oudere tegenstander kiest in zijn prille bokscarrière.

Dat Mike Tyson deze zomer moest afzeggen met gezondheidsproblemen toonde aan dat de kritiek op deze kamp niet onterecht is. Toch lijken beiden nog steeds van plan in de ring te stappen tegen elkaar. Daarom kwam er met vrijdag 15 november 2024 een nieuwe datum. Locatie van het gebeuren is nog steeds het gigantische AT&T Stadium in Arlington, Texas in de Verenigde Staten.

Persconferentie

Ondanks de vele kritiek op de wedstrijd tussen Mike Tyson en Jake Paul is de aandacht voor de kamp zeer groot. Omdat Netflix de wedstrijd live en gratis zal aanbieden aan al zijn abonnees belooft het een van de best bekeken bokswedstrijden ooit te worden.

Het is dan ook logisch dat de streamingdienst volop promotie wil voeren voor hun live-evenement. Dat doen ze de komende tijd onder andere met enkele persconferenties met beide hoofdrolspelers. De eerste daarvan ging afgelopen weekend door in New York. Tyson bevestigde daar alvast dat zijn gezondheidsproblemen voorbij zijn en beloofde op zijn sterkst te zijn. “We hebben een YouTuber die vecht tegen de beste bokser ooit”, klonk het.

“Mijn tegenstanders noemen mij altijd een YouTuber, maar voor je het weet liggen ze knock-out op het canvas”, was de reactie van Paul. Bij het fotomoment werd het even heel spannend toen er over en weer geduwd werd, maar verder bleef het relatief kalm tijdens deze eerste persconferentie.

Bekijk hier de persconferentie tussen Jake Paul en Mike Tyson:

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...