‘Miljoenenhuizen’ toont huis van buurman Kanye West in eerste aflevering

Morgen gaat op VTM het nieuwe programma Miljoenenhuizen van start. In de nieuwe reeks ligt de focus, hoe kan het ook anders, op duurdere en excentriekere eigendommen. De eerste aflevering neemt de kijker alvast mee naar een unieke loft langs het kanaal in Wijnegem.

Naast Huis Gemaakt komt VTM vanaf deze week met een nieuw programma over vastgoed. Deze keer kiest de zender voor iets riantere woningen in Miljoenenhuizen. Met dat nieuw programma is de opmars van bouwprogramma’s aan een climax toe. Want naast Blind Gekocht en Huizenjagers op Play4 lanceerde VRT 1 recent ook Ons huis/nieuw huis. Het nieuwe programma van VTM wordt dus de zoveelste in het nu al gigantische lijstje.

Buurman van Kanye West

Zoals de naam Miljoenenhuizen al doet vermoeden, gaat het programma vooral over luxevastgoed en de booming business daarrond. Makelaars van drie Vlaamse vastgoedkantoren nemen de kijker mee en geven hen een unieke kijk in de duurste panden van de streek. Al in de eerste aflevering zien we een opvallend pand in Antwerpen.

Het gaat namelijk om de loft van de buurman van de Amerikaanse rapper Kanye West aan het kanaal in Wijnegem. Makelaar Arthur Rodenburg gaat er op prospectie samen met een investeerder. “Als je van rust houdt, is dit de uitgelezen plek. Als je wil, hoor je hier niets”, vertelt de buurman. “Er zijn gemeenschappelijke ruimtes voorzien waar je elkaar kan treffen, maar Kanye West kiest ervoor om teruggetrokken te leven”, vult makelaar Arthur aan. “Hij komt hier echt voor zijn rust en privacy.”

Naast het kantoor van Rodenburg in Antwerpen zien we ook nog het reilen en zeilen in de kantoren van Found & Baker in Brussel, Sint-Martens-Latem en Brugge én in dat van Cambier De Nil in Knokke.

Miljoenenhuizen is elke donderdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...